Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedileri Severmisiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nihoho konuya bak demeyin şimdi sizin Görüşlerinize göre manyak şeyler yazıcamda ondan :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Mesaj tarihi:
bi keresinde bi kara kedi gelip bacağıma sırnaşıo backlarım arasında 8 çizio.ulan deip bi sol dış koydum kedi kulak tırmalayan bi sesle saldırdı sinirle bir kodum karşıdan gelen arbanın camına yapışmıştı.kaçacam die üç gün evden çıkamadım[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu
inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına
Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın
Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna
HOŞÇAKAL
Mesaj tarihi:
nihoho varya seni sevdim soldış muhabbeti güzel güzel

Beyaz kedi dedinizya eski kız Arkımın vardı bitane Üniversite ye getirmiş bi sepet sepet benden agar içinde ne oldugunu bilmiyorum . Sonra merak edip açtım sıradan bi Pittbull büyüklüğünde bi kedi dışarı çıkmaya çalıştı Beyazdı iran kedisiymiş kediyi içeri itekledim itekledim gitmedi son çare olarak sol kroşe denedim işe yaradı bayıltıp soktum kafasını içeri :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Mesaj tarihi:
bende de var kedi hastalığı nerden kedi görsem (sokakta , okulda falan) direk gider severim..
en gıcık olduğum tiplerde "AAyyy bitlenicaksıınn!!" diyenlerdir..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki:
Uykusuzum mazur görün !..
Mesaj tarihi:
aaa ne ayıp bu başlık altında canilik kelimesini kullanmayalım lütfen :)

Hani kedisi kuş yiyenler söler ya " e o kedi tabi kuş yer dogasında var"
Benim Dobermanımda arada keei parçalıyor benim suçum yok yani ben saldır dediğimden değil doğasında var :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Mesaj tarihi:
abuz valla ne diim kanım ısındı sana :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Mesaj tarihi:
Abi kedilerin nesi sevilir ya elimden gelse hepsini keserim..Hatta sırf kedilere inat satanist fln olucam[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
Ben gri bi iran kedisi istiyorum ne zamandır yaa :(

Eğer böyle bir kedisi olan ve vericek yer arayan bir tanıdığınmız olursa bana ulaşın ltfn...

P.S: İlk kedim bi Ankara kedisiydi salak hayvan Bodrum'da kocaya kaçtı :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Mesaj tarihi:
Yanlış yerdesiniz ozaman :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

Yerim ben bunları![signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki:
Uykusuzum mazur görün !..

[Bu mesaj Black1ce tarafından 28 January 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hah siyah olan süper[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Kedileri sewmem, sokakta gorsem yorungeye oturturum direk ama bir tek kedi sewerim o da BOHCAAA benim kedim :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
yürü be abuz kim tutar seni eğer kedileri gerçektende benim kadar seviyorsan ve web işlerinden anlıyorsan lütfen benimle irtibata geç
Mailim [email protected]
aynı adresi msn olarakta kullanıyorum :)[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
Mesaj tarihi:
kediler çok kıskaçtır. babaannemin başına kediler yüzünden neler geldi neler. arkadaşının kedisi vardı, hep onlara gidiyodu. babaanemin arkadaşı hep babaanemle konuşuodu. kedi sahibinin üzerine çıkıodu, kedinin sahibi babaanemle ilgilenmek için yere bırakıodu kediyi, kedide çıkıp babaannemi tırmalamıştı sonra :hrr:.[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
Mesaj tarihi:
Öyle bi anlatmışınki sanki kediler bütün aileni yedi zannettim hehe. Bizim kedi babannemi 40 kere çırmalamaıştır ama hala her gördüğü yerde babannem kediyi yakalayıp mıncıklıyo hehe

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 28 January 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tabi ki severis kedileri..
Onlar yumos yumos' tur ..
Pek tatlidirlar pisiciklerdir onlar....:-)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
  • Yeni Oluştur...