calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Klavyesine daha doğrusu, dökülen kısım enter tuşuna yakın olan kısım öyle çok bişi dökülmedi aslında. ilk önce bazı tuşlar saçmaladı, sonra o kısımdaki tuşlar random olarak basılı kaldı. ğğğğğğğğğğğğğğğğğğ, iiiiiiiiiii, ,,,,,,,,,,,,,,,,, şeklinde basıyor. çıkarttık klavyeyi baktık fln sürekli aynı sonuç. Sanırım klavyeyi bulaşık makinesine atıcam. Atma diyen var mı? :p Dipnot: Terlikle vurdum, montla sıçtım..
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ya bu cafe crown'un latte midir ne nanedir ondandı. Muhtemelen şekerlidir, bu tuşların temas noktasına yapışmıştır diye düşünüyorum.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Valla şekerli ise en büyük tehlike anakart için. Geçmediğine emin ol ilk önce. Sakın açma zaten emin olana kadar da.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Makineye atacağına direk kezzap dök abi. O ne öyle ya :)
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 @deathblade arada koruma var ya, donanımın üstü kapalı zaten klavyeyi çıkardık kahve bu korumanın üstünde kalmış. problem yok yani ama sağolasın. @dworgian Klavye çalışmıyore. internetten okudum ya, ters çevirin makineye atın deterjan koymadan diye. Atıcam heralde, sonucu bildiririm :P
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 un, tuz, seker bu yuzden kullanmayin diyoz oglim.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 calimero said: @deathblade arada koruma var ya, donanımın üstü kapalı zaten klavyeyi çıkardık kahve bu korumanın üstünde kalmış. problem yok yani ama sağolasın. @dworgian Klavye çalışmıyore. internetten okudum ya, ters çevirin makineye atın deterjan koymadan diye. Atıcam heralde, sonucu bildiririm :P klavyesini söküp makineye atın. internette okudun. abi bunu bir hardware ciye sorsaydın ya paşam? ne bileyim. senin karar tabii de :)
Meov Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 asetonla yıkayın komple sonra kaloriferin üzerine koyun direk, ama çok tutmayın tuşlar yamulur.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Netbook kahveye dökülse topic açmaya değermiş bence.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 arkadasin laptopuna da gazoz dokulmustu en sekerlisinden. tusa basinca aheste aheste geri yukseliyordu 1-2 aya duzelir
Öne çıkan mesajlar