WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 slmlar... 5 cama bırden fılm cektırmek ıstıyorum camların sokulmesı vasıtasıyla ama nerde kalıtelı cekerler polıs hangısını anlamaz bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz ıstanbul / anadolu...[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! - R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 camların sökülmesine gerek yok. filmlerin hepsi yasak, görürlerse 40 küsür milyon ceza + filmleri söküyolar. fazla koyu olmayan bişiler yaptırısan hem polis anlamz hemde görüşün kısıtlanmaz. özellikle geceleri görüşün düşer. sana tavsiye ön yan camlara yaptırma. 2 cinsi war. birincisi dandik olanlar 40-50 milyona yapıyolar. ikincisi çizilmez olanlar. fiyatları kalitesine göre 150-400 arası değişiyo. ben 3 ay kadar önce yaptırdım. foliotech mi ne ööle bişi. işçilik dahil 200 melyondu. Son bi öneri heç yaptırma. :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya ben camları sokturerek yaptırmaya kafayı taktım kalıtelı bısdı olsun kalıcı olsun ıstıyorum[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 500$ civarına lazerle camı koyultuyolar, polis ağzını bile açamıyo.. hehe param war diyosan ondan yaptır[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ehe blaq bizim bir arkadaş yaptırdı birşey diyemiyorlar ama adamı her çevirmeye alıyorlar illallah geldi adama :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 film çektirip alınmaktan iyidir abi :) ceza ödemiyosun polisler de delleniyo hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 50 melyona kaliteli film olmaz. Foliatec al (200 melyon)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 16:06 tarihinde demiş ki: 500$ civarına lazerle camı koyultuyolar, polis ağzını bile açamıyo.. hehe param war diyosan ondan yaptır nerde yaptırdı onu[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bence sadece arka camlara çektirip öndeki yan camlara çektirmeyeceksen hiç çektirme özel şöför gibi oluyo.. 30 milyona fln çektiriliyo sanayilerde tüm camlara. Tamam kalitesizler ama ucuzlar bozuldukça götür yenilet. Zaten ziebartta çektirip 400 milyon versende her yıl bakıma götürme şartı var.. Ayrıca söktürürlerse evlat acısı gibi koyar. Ha polis öter ön camlara diyosan çevirme gördüğünde açarsın ön camları olur biter bişey anlamaz fazla kurt değilse.. 1 numara çektirirsen zaten hiç sorun yaşamazsın 2 numara çektirirsen belki sorun olabilir 3 zaten çektirme onun yerine panelvan al.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 :) görüntü için mi yoksa kullanım için mi istiyorsun film. Görüntü içinse bence yaptırma yani değmez. Ama ihtiyacım var filmsiz yaşayamam ben diyorsan yaptır tabiki. Bende bebeğe çok güneş geliyor diye düşünmüştüm bi aralar sonra gittim üzerinde dandirik bi F1 resmi olan vantuzlu salak bişi aldım yetti uzun yol için :) 5milyon mu neydi fiyatı hehe. Sonra ankaraya gelince hmen attım gitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kafam karıstı ııcene[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Karışmasın :) Özeti şu; Ucuz cam filmi alırsan hem sırıtır, hem görüşünü engeller, zamanla kalkar. Pahalısını alırsan, polis çizerse çok yanarsın. En iyisi eğer sadece fiyaka içinse hiç yaptırma. Ama ihtiyaçsa (mesela benim araç 10 saat kadar otoparkta güneşin altında pişiyodu, yaptırdım.) parana kıyıp ya kaliteli bişi yaptır. Laser uygulaması da bi alternatiftir. Ha şunuda unutma, işin kanuni yönüne bakarsan, şöför mahallini engelelyecek her türlü karartma (laser de dahil. Bunu direk trafik amirliğiden ööredndim. adamın dediği şöförü görmemiz gerek. Bize silahmı doğrultuyo, kaçakmı bilmemiz gerek. ) yasak. Yani işini seven bi trafik polisine denk gelirsen her halukarda cezayı yersin. Lakin bendeki filmler 3 numero ve bayadır bööle dolanıyom. Belkide Eskişehirde fazla dikkat etmiyolar, bilemem.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kural olarak renge değil geçirgenliğe dikkat edilmesi lazım ama polis ne anlasın %70 geçirgenlikten onlarda haklı. 1 numara yaptır kalktıkça yeniletirsin. Benim aklıma takılan arka cama içtenmi yapıştırılıyo dıştanmı.. İçten ise rezistans ile arasına karakedi girmiyomu? Rezistans açıkken filmler genleşmiyomu?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben 3 cama yaptırıyım kalıtelı bısı ama nerde ? kac numara ve numara ne ımdak ya[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kelebek camlarıda ek ücret.. Ziebart en iyisi diye biliyorum Sonax da olabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 zıebartı bana acıklarmısın tam olarak yerını ve fıyatını ve oraya gıdınce admalara ne dıycem nasıl bışi ıstedıgımı artık kararlastırmak ıstıyorum[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bence hiç uraşma hem emegine hem parana hemde zamanına yazık bide milletin ağız kokusunu çekicen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nebılım ya[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 one cektirmek cok tehlikeli emre belezoglu adam ezmisti tem de[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ziebart'ın sitesine gir bayilerden sana en yakın olanın telefon numarasını al ve ara camlara film çektirmek istiyorum de kafandaki soruları sor. Sanırım randevu ile çalışıyorlardır. Ayrıca boya koruma gibi şeylerde yapıyolar. Komple cam filmi 400 milyon fln yazıyodu geçen başka bi sitede ziebart yöneticisinin ağzından bende 1 hafta kadar önce araştırdımda bu cam filmi olayını oradan biraz antremanlıyım.. Birde Sonax var bizim okulun orada.. Kocaman renkli cam filmi diye yazmışlar ama sormadım nekadar vs gibisinden.. Sitesine bak telefonu yazmıyosa ben cuma günü okula gittiğimde alırım numarasını yazarım buraya[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Kardeş yapacağın en mantıklısı o. Kadıköyde altıyola çıkarken solda görürürsün zaten mekanı. Git adamlara anlat derdini onlar sana en iyi çareyi de taktiği de sölerler[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 3 seviyesi var ziebart ta arkadaşlar açık orta koyu die 300 $ ama çok kaliteli ama diosan param war lazerle yaptır ama heralde bi 1000 euro tutar :P range biri yaptırmış 1200 euro tutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar