Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cama film çektırcem

WindShade

Öne çıkan mesajlar

camların sökülmesine gerek yok.
filmlerin hepsi yasak, görürlerse 40 küsür milyon ceza + filmleri söküyolar.
fazla koyu olmayan bişiler yaptırısan hem polis anlamz hemde görüşün kısıtlanmaz. özellikle geceleri görüşün düşer.
sana tavsiye ön yan camlara yaptırma.
2 cinsi war. birincisi dandik olanlar 40-50 milyona yapıyolar.
ikincisi çizilmez olanlar. fiyatları kalitesine göre 150-400 arası değişiyo. ben 3 ay kadar önce yaptırdım. foliotech mi ne ööle bişi. işçilik dahil 200 melyondu.

Son bi öneri heç yaptırma. :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sadece arka camlara çektirip öndeki yan camlara çektirmeyeceksen hiç çektirme özel şöför gibi oluyo..

30 milyona fln çektiriliyo sanayilerde tüm camlara. Tamam kalitesizler ama ucuzlar bozuldukça götür yenilet.

Zaten ziebartta çektirip 400 milyon versende her yıl bakıma götürme şartı var.. Ayrıca söktürürlerse evlat acısı gibi koyar.

Ha polis öter ön camlara diyosan çevirme gördüğünde açarsın ön camları olur biter bişey anlamaz fazla kurt değilse..

1 numara çektirirsen zaten hiç sorun yaşamazsın 2 numara çektirirsen belki sorun olabilir 3 zaten çektirme onun yerine panelvan al.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

:) görüntü için mi yoksa kullanım için mi istiyorsun film. Görüntü içinse bence yaptırma yani değmez. Ama ihtiyacım var filmsiz yaşayamam ben diyorsan yaptır tabiki. Bende bebeğe çok güneş geliyor diye düşünmüştüm bi aralar sonra gittim üzerinde dandirik bi F1 resmi olan vantuzlu salak bişi aldım yetti uzun yol için :) 5milyon mu neydi fiyatı hehe. Sonra ankaraya gelince hmen attım gitti.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Karışmasın :)
Özeti şu;
Ucuz cam filmi alırsan hem sırıtır, hem görüşünü engeller, zamanla kalkar.
Pahalısını alırsan, polis çizerse çok yanarsın.
En iyisi eğer sadece fiyaka içinse hiç yaptırma. Ama ihtiyaçsa (mesela benim araç 10 saat kadar otoparkta güneşin altında pişiyodu, yaptırdım.) parana kıyıp ya kaliteli bişi yaptır. Laser uygulaması da bi alternatiftir. Ha şunuda unutma, işin kanuni yönüne bakarsan, şöför mahallini engelelyecek her türlü karartma (laser de dahil. Bunu direk trafik amirliğiden ööredndim. adamın dediği şöförü görmemiz gerek. Bize silahmı doğrultuyo, kaçakmı bilmemiz gerek. ) yasak. Yani işini seven bi trafik polisine denk gelirsen her halukarda cezayı yersin. Lakin bendeki filmler 3 numero ve bayadır bööle dolanıyom. Belkide Eskişehirde fazla dikkat etmiyolar, bilemem.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

Kural olarak renge değil geçirgenliğe dikkat edilmesi lazım ama polis ne anlasın %70 geçirgenlikten onlarda haklı.

1 numara yaptır kalktıkça yeniletirsin.
Benim aklıma takılan arka cama içtenmi yapıştırılıyo dıştanmı..
İçten ise rezistans ile arasına karakedi girmiyomu? Rezistans açıkken filmler genleşmiyomu?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Ziebart'ın sitesine gir bayilerden sana en yakın olanın telefon numarasını al ve ara camlara film çektirmek istiyorum de kafandaki soruları sor. Sanırım randevu ile çalışıyorlardır. Ayrıca boya koruma gibi şeylerde yapıyolar. Komple cam filmi 400 milyon fln yazıyodu geçen başka bi sitede ziebart yöneticisinin ağzından bende 1 hafta kadar önce araştırdımda bu cam filmi olayını oradan biraz antremanlıyım..

Birde Sonax var bizim okulun orada.. Kocaman renkli cam filmi diye yazmışlar ama sormadım nekadar vs gibisinden..

Sitesine bak telefonu yazmıyosa ben cuma günü okula gittiğimde alırım numarasını yazarım buraya[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...