Lineage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Nebula ocak Scriptlerinin uzerine nasil bir Duzenleme yapilmali (yeni bir scp ekleyerek yada yyy.dll tarzi)ki ; Injection kulanilamasin yada Client uzerine nasil bir degisiklik yapilmali? Ilgilenen , Bilgisi Olan Mesaj Atarsa Simdiden Tesekkur Ederim. Sitede arama yaptim ama BaNa yeterli ve aciklayici gelmedigi icin bu topic i actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 zorm.dll diye arat bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 55r versionlarından birini kullan injection çok büyük ölçüde fixli.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lineage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Lucas1, 18 Kasım 2004 13:26 tarihinde demiş ki: 55r versionlarından birini kullan injection çok büyük ölçüde fixli. Peki 55r ile Nebula Ocak scriptleri cakisma yaratabilir mi? Yoksa Uyumlu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 55i ne kadar uyumlu ise 2003 ocak da o kadar uyumludur.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lineage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Iste Aradigim Cevap Geldi , Tesekkur Ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar