Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mılet 20 -25 lık araba alıcamama ne alıyım die düşünüyorum.2el falam fatketmes ole hız meraklısıda deilim otomatik falam işte şehir içi fısdtık gibi temiz olabilir. Alman arabaları oncelıklı tercıhımdır(bmw wolswagen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 2. el passat tavsiye ederim. 25 milyara 98-99 model bulabilirsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 satabilir hatta tavsiyeden ote :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hehe:) özelliklerini falam t pini v. bana öms den atarsa bende uygun bulursam hazırana kadar alırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yok şu an satmam çünkü bakıma sokuyorum. Dün motordan garip sesler geldi, elime almış olabilirim motoru. hehe yarın servis neymiş söylesin bakalım sorun. Muhtemelen 1-2 milyar sıkıştı motorun biryerine onu çıkarında rahatlıcak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 :)ehehe hade hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dizel al bari hız meraklısı diilsen 2. el 2002 2001 model dizel golf veya polo al[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar