Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mılet 20 -25 lık araba alıcamama ne alıyım die düşünüyorum.2el falam fatketmes ole hız meraklısıda deilim otomatik falam işte şehir içi fısdtık gibi temiz olabilir. Alman arabaları oncelıklı tercıhımdır(bmw wolswagen)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 2. el passat tavsiye ederim. 25 milyara 98-99 model bulabilirsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hehe:) özelliklerini falam t pini v. bana öms den atarsa bende uygun bulursam hazırana kadar alırım:P
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yok şu an satmam çünkü bakıma sokuyorum. Dün motordan garip sesler geldi, elime almış olabilirim motoru. hehe yarın servis neymiş söylesin bakalım sorun. Muhtemelen 1-2 milyar sıkıştı motorun biryerine onu çıkarında rahatlıcak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dizel al bari hız meraklısı diilsen 2. el 2002 2001 model dizel golf veya polo al[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Öne çıkan mesajlar