behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Oyunu yüklediğinizde veya oynarken aşağıdaki sorunları yaşıyabilirsiniz.(en çok karşılaşılanlar) Oyunu açıyorum Beyaz ekran çıkıyor oynuyamıyorum? Sorun: Ekran kartı Çözüm: Bu siteden bir önceki sürücüleri çekip deneyin... Skill train bitti ama burada etmemiş gibi görünüyor? çözüm:(en kolayı oyunu açıp kapamak) 1. başka bir skill train edin 2. bitmemiş gözüken skilli kısa bir süre daha train edin.Dikkat uzun süre etmek başka sonuçlar doğurabilir. 3.Eğer hala devam ediyorsa oyundan çıkın tekrar girin.Bir başka çözümde oyundan çıkıp CCPEVEcache klasöründeki herşeyi silip tekrar oyuna girmektir. Şifremi yazıyorum bağlan a basıyorum [b]Got units de kalıyor bişiler yapıyor.[/b] Bu oyun içi bir kodun değiştirildiği manasına geliyor.Serverdan son kodu aldıktan sonra oyununuz açılacaktır. [Bu mesaj behran tarafından 18 Kasım 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj behran tarafından 18 Kasım 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj behran tarafından 18 Kasım 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar