cabot Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Merhaba ikinci dönem exchange yapacağım için kombinemi satıyorum. fiyat olarak tam aklımda birşey yok şuan. Istanbulda elden teslim etmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Fener derbisi geçti, ŞL maçı var ama Shalke'yi geçerse Galatasaray çok değerlenir aksi taktirde 1 maç sadece sonuçta. Valla bilemedim ama aldığının yarı fiyatına yakın bişeyler olmalı diye düşünüyorum. Müşteri değilim var kombinem bu arada fikir vermek için yazdım sadece. Bu arada hızlı satman lazım Beşiktaş maçı da geçerse çok zorlaşır satman. GS forumlarında direk exchange denemeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Abi aldığının yarı fiyatı sadece Schalke maçına alır zaten. Üst tura çıkılırsa söylemiyorum bile. intoko diye bir site var. Oradan yapılıyor maç bileti kombine satış kiralama daha çok. Orayı bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Üst tura çıkılmazsa Shalke maçı fener maçıyla kafa kafaya diyorum ben ama tabi ben ne bilirim ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Besiktas, Schalke,Ts macları var. O forumda sadece schalke macina 300-350 tl'ye kiralamaya calısıyor adamlar. Ben eger burdan biri olursa 400 civarında veririm ugrasmam ordaki adamlarla simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ben arkadaşlara bi sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ne düsünüyosun fiyat son olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 burdan ses cıkmayınca intokoya koydum 500 tl veriyolar. O adam almazsa burdan birine 450'ye bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 buradan satacağına klüp re-sale hizmeti başlattı. Gitmediğin her maç için paranın bir kısmını bonus olarak geri alıyorsun ve seneye alacağın kombine için indirim hakkın oluyor. Bu şekilde kullanabilirsin, satmadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 450 demis adam 750 olmustur artık fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar