Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erotik sitede kendini görünce...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
warimathras said:

hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun..

Selam,
paticiğe hoş geldin. Alıntı yapılınca öm gidiyor ayrıca.
Mesaj tarihi:
Suark said:

warimathras said:

hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun..

Selam,
paticiğe hoş geldin. Alıntı yapılınca öm gidiyor ayrıca.

hoşbulduk. buranın akustik baya bi ekoluymuş :)
Mesaj tarihi:
warimathras said:

aa yeni pati hoş geldin,
alıntı yapılınca öm geliyor panpa
Mesaj tarihi:
warimathras said:

44 yaşındaysan ve hala bekarsan yada karını aldatıyorsan bunu zaten haketmişsin demektir. umarım izah edebilmişimdir.

dostum, 44 yaşına gelmeden önce paralı sevişmeye hak kazanamıyor muyuz? yok mu bir yolu?

özel mesaj gelir öyle arada.
Mesaj tarihi:
warimathras said:

hacı niye öyle dedin millete anlayamadım

hass öm atıcaktım

hasss öm olarak da gitti

http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1287666826226.png
Mesaj tarihi:
warimathras said:

hoşbulduk. buranın akustik baya bi ekoluymuş :)

Ekolu olucak tabii. Mimar Sinan yapmış forumu zamanında. Hatta akustiğini nargile fokurdatıp onaylamış, "ohohoho çok iyi olmuş" diye.
  • Yeni Oluştur...