kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Güvenliğin bokunu çıkarmışlar bunlar ya. bi hesaba uzun süredir girmiyordum. bugün gireyim dedim. görünüşe göre farklı bir lokasyondan mailinize ulaşmaya çalışıyorsunuz, lütfen sık olarak hangi şehirden login olduğunuzu girin gibi bi uyarı verdi. 3 ihtimal var, istanbul ankara izmit. bunların hiç birini kabul etmedi. nasıl erişicem hesabıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Şifreni biliyorsun ama giremiyorsun öyle mi ? Normalde girdiğin lokasyondan giren birisi girse , sonra da sana cep telefonu tanımlasa , cebine sms gelmeye başlar giriş için , ondan sonra rahat rahat girersin. ( sms yerine android app ı var tek kullanımlık şifre ürettirebiliyorsun , aynı bankalar gibi ben onu kullanıyorum ) Tabi daha güzel bir çözümü vardır da ilk aklıma o geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bursa'yı dene, ordan görünüyodu benim IP bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 güvenlik sorumun cevabını buldum. oyle hallettim. güvenlik iyi de bokunu da çıkarmamak lazım ya. sonra mail geldi özür dileriz işinizi aksattık falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar