BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Entourage'dan Ari Gold rolüyle tanıdığımız Jeremy Piven'in başrolünü oynadığı mini seri. Londra'da açılan ilk alışveriş merkezinin hikayesini anlatıyor, ilk bölümü çıktı izledim ve çok başarılı buldum tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt2310212/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 dizi güzel abi tatlı bi dönem dizisi, ama adamın ot bok dipte iken bile süper bi gülümseme ile her şey yolunda gibi davranması iyi abi. reel hayatta böle yapmak üzücü de olsa izlemek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ilk bölümün 15 dakkasına bakmıştım fena değil gibiydi ama o dönemler çok ilgimi çekmediğinden muhtemelen izlemem. bi de adamı piven'ı gördükçe ari gold geliyor aklıma, hareketlerde vs hala gold esintileri varmış gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Zaten adam Ari Gold'un büyük büyük babası gibi karakter olarak falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 entorajı izlemedimde uk izleyim demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar