tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 birisi anlatmisti, belki de internetten biyerden gormustum, hatirlamiyorum birinin babasi oglan cok oyun oynuyo diye cocugun gozunun onunde butun oyun kisayollarini geri donusum kutusuna atmis suratinda bu da sana ders olsun ifadesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 scorch said: gece kalkıp bilgisayar ışığını görüp elektrik şalterini kapatan baba sahipleri el kaldırsın şsdkfjs lol benimki yat artik lan diye bagiriyodu benim odanin oldugu holden gecerken o bisey diil, gece cs oynamak icin 56k modem sesini bastirmak icin yastiklarla boguyodum makineyi sonradan ogrendim o ses kapatilabiliniyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 pleb olmadığım için başıma hiç böle bişiler gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tomkat said: o bisey diil, gece cs oynamak icin 56k modem sesini bastirmak icin yastiklarla boguyodum makineyi sonradan ogrendim o ses kapatilabiliniyomus nası kapatılıyomuş lan. bu yaşıma geldim, sefte duyuyorum bunu edit: mesaj kafayı yemiş aslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ben dershane etütlerinden kaçıp internet kafeden uo oynuyordum evde bilgisayar yasak diye, babamlar öğrenince evdeki makineyi geri kurmuşlardı derslerine çalış, etütlerine git istediğin zaman oynarsın diye. Keşke daha önce akıl etselerdi, günde 5-6 saat netkafede oynarken evde oynamaya başlayınca bu süre 1-2 saate düştüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 modemin yaninda ses ayari vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Daesu said: türk babası gibi "kıracam o bilgisayarı" diye atar yapmamş yaratıcı benimki yatili okulda yurt odasindan okulan internetine wireless ile giriyorum diye kafama laptopu firlatmisti neyseki elimle savurdum (el kanamasi + bi catlak daha yuzuk parmak sol el) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar