arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Filmi bu ay vizyona giriyormuş amerika da, sanırım 16 kasım.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 cnbc e de tanitimini gordugum gibi dvd sini cekmeye basladim bakalim nasil cikicak[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben pek sevmemiştim bunu çocukça bulmuştum sonra geçenlerde baktım baya bi güldürüo, sonra daha çok güldürmeye başladı.o andan beri seviorum eheh. toplam 5 bölüm falan izlememişimdir ama izlicem bundan sonra filmi olduğunu da bilmiodum eski bi topicde bugün ararken bahsi geçmiş arada.yazayım dedim vardır seveni :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 patrick en bomba karakter bence ordaki ne yapsa kopuorum izleyip te dagilmadigm bolum sayisi 2*3 u gecmez mtv hergun 4 verio bir bolumunuhttp://www.nick.com/all_nick/movies/spongebob/trailers.jhtml[Bu mesaj Death tarafından 13 Kasım 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 kaç filmi war[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Rashune , Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri Bu seni yetiştiren vatanına borcundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 tek filmi var, sadece bu.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 çok güsel di çizgi filmeleri çok sewerek izlerdim zamanında...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iç çamaşarı, ses tonu(orjinal olan), patrick tam bir klasik harika müthiş süper zıpır ailecek bekliyoruz filmini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sevemedim ben bi sponj'u. baksam cok sevicem hastasi olacakmisim gibi bir his var icimde. ama olmadi henuz :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 geceleri yayınlıyorlar.. ayrıca two & a half man 'dede bahsi geçiyor.[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kaç gıbı fln :hmm:[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 3-4 gibi.. dün gece izledim mesela. Las Vegas'ın tekrarından sonra verdiler.[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Her gece mı yoksa belırlı gunler war mı ???[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hergece sanırım.. o kadar komik değil. uyuyamadım bakındım biraz.[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bı ızlıyım bakıyım nasılmıs..? Sagol bu arada[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aerialss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 önemli değil.. ne demek ;)[signature][hline]BBAL Kurt © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kazaa'dan rahatlıkla download edebilirsiniz 11 dakikalık bölümlerini... (ben şu ana kadar yaklaşık 70 bölüm falan indirdim...) Filme gelince daha izlemedim umarım iyi çıkar... Türkiye'de vizyona gireceğine de şüpheli bakıyorum... Southpark bile girmemişti[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 haa unutmadan, Süper de komik bir şeydir. Yani dakikalarca kahkahalarla güldüğüm olmuştur... Saçmadır, aşırı saçmadır ama güldürür yani... Hatta gaza geldim 2-3 bölüm izleyecem şimdi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar