incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Fin said: 5 yıl önce incisozluktekiler okuma yazmayı yeni sökmüştü sallama dur bakayim ne zamanmis bi saniye 2.inci nesil mi ne oyle bisey
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incdarkness said: Masakari said: Sabah namazı vakti açık olan bar mı var tr de ? hayat ozeti 14 yasina kadar istanbul 14-14.5 ankara 14.5-15 new york 15-15.5 isvicre yatili okul 15.5-17.5 almanya lubeck seele ve ben geliyoruz ziyaretine yahreyn'i de bulalım onu da alalım hatta ek olarak postum bulunsun
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 mulgear6 said: incdarkness said: Masakari said: Sabah namazı vakti açık olan bar mı var tr de ? hayat ozeti 14 yasina kadar istanbul 14-14.5 ankara 14.5-15 new york 15-15.5 isvicre yatili okul 15.5-17.5 almanya lubeck seele ve ben geliyoruz ziyaretine yahreyn'i de bulalım onu da alalım hatta ek olarak postum bulunsun olur abi hatta bulusma falan olucaksa bende gelebilirim hamburg-berlin-kiel falan olursa cok hos olur hatta
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben güney çocuguyum kreuzberg tarafları ters bana
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 mulgear6 said: ben güney çocuguyum kreuzberg tarafları ters bana berlin yapalim o zaman yikilmis duvarin ustune cikariz
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 güney çocuguyum diyorum berlinin neresi güney berlinden az daha kuzeye gitsen kuzey kutbu var
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 o değil de karalama efteri diye bi bölüm varmış
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Seni inci buraya patileri trolleyesin diye ajan olarak mi gonderdi. Onlarin polat alemdari falan misin sen? Hayir trollesen ne olacak ki? Ortada bir aptallik bir trajikomiklik var gercek olsun olmasin. Burada kimse seni sahsen tanimiyor. Olsen haberi olmaz. Gerceklik platformunda bir yerin ve onemin yok. Yani anlattiklarin troll de olsa biz aptalca yazina gulecegiz gercekte olsa gulecegiz. Degisen birsey yok. Umursamiyoruz cunku.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 meh almancıları geçin grazlı gençler yok mu burda
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 chrome said: Seni inci buraya patileri trolleyesin diye ajan olarak mi gonderdi. Onlarin polat alemdari falan misin sen? Hayir trollesen ne olacak ki? Ortada bir aptallik bir trajikomiklik var gercek olsun olmasin. Burada kimse seni sahsen tanimiyor. Olsen haberi olmaz. Gerceklik platformunda bir yerin ve onemin yok. Yani anlattiklarin troll de olsa biz aptalca yazina gulecegiz gercekte olsa gulecegiz. Degisen birsey yok. Umursamiyoruz cunku. yazik
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hamsilipilav said: meh almancıları geçin grazlı gençler yok mu burda Almancı değil alamancı bi de alamancı değilim lan :(
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2 sene once geldik diye alamanci olduk
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gotik kız ne kadar büyük olabilirki max 17
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 SNA1L said: gotik kız ne kadar büyük olabilirki max 17 19 yasinda ama gotik olmanin 17 ye kadar falan lol
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lan bu ne boyle ayrica gotikler bitmedi mi ya? vaktinde bi gotik kiz goturemedim, o devir de kapandi diye uzuluyodum ben
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gothic cathedral ler var. onları tavsiye ederim ben.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incdarkness said: Masakari said: Sabah namazı vakti açık olan bar mı var tr de ? hayat ozeti 14 yasina kadar istanbul 14-14.5 ankara 14.5-15 new york 15-15.5 isvicre yatili okul 15.5-17.5 almanya lubeck adamlar zengin olm. ama çocuğun kotuna koymuşlar. o kadar yer değiştirme iyi sonuç vermiyor şu arkadaki sandalyeler amerikan güreşinde güzel iş görürdü be. az mı milletin pekmezini akıttık bunlarla.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 mulgear6 said: güney çocuguyum diyorum berlinin neresi güney berlinden az daha kuzeye gitsen kuzey kutbu var muahahah anırarak güldüm şuna ya
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fotoğraflar koyulmuş, hayat özeti verilmiş hikaye değil uzun metraj film çıkar burdan kenke.
manve Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gotik kiz diyince aklima geldi, benim bucadaki berber, ki kendisi bildigin bucali apacinin onde gideni. modeifiyeli 206si vardi daha sonra mini falan aldi. Her gittigimde bana bir saat dil dokuyordu bana gotik kiz bul gurkan, sana izmirde istedigin hatunu ayarlayim diye. Herifle bir tane agir metalci abla tanistirdim, adam harbiden bir kac gun sonra tas gibi bir hatunla benim eve gelmisti :) gotiklerin bana en buyuk kiyagi budur :)
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incdarkness said: SNA1L said: gotik kız ne kadar büyük olabilirki max 17 19 yasinda ama gotik olmanin 17 ye kadar falan lol sus lan
Öne çıkan mesajlar