evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Senelerdir yazmadığım Pati'ye geri dönüş yapayım dedim, tekrar herkese selam olsun. Gerçi benim yazdığım zamandan kimse kaldı mı bilmiyorum ama, kalmadıysa da sıkıntı değil canım ne olacak. (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2007 uyesi hala yeni sayilir beni direk comezim zaten 2008 de geldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2007 civarlarında burdaydım ben. kimse tanımadığından bir sır olarak yaşıyorum forumda. tanınmamak için her 3 yılda bir id değiştiriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ren said: 2007 civarlarında burdaydım ben. kimse tanımadığından bir sır olarak yaşıyorum forumda. tanınmamak için her 3 yılda bir id değiştiriyorum. zamani geldi abi ozaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 incdarkness said: 2007 uyesi hala yeni sayilir beni direk comezim zaten 2008 de geldim kişisel bişey değil de şu gereksiz yorumun üzerine suratına çakmak istedim http://avvesione.files.wordpress.com/2011/10/ben_to-01-shiraume_ume-satou-slap.jpg bu da barışalım diye http://www.hongkonginfo.net/wp-content/uploads/2012/11/Blue-Point-Birman-kitten.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Raincloud said: Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ Hoşbulduk efem. ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hala bonus musun hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cok tatlisin bide kopek hediye ettin seviselim mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Raincloud said: Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ edit: tanışmış mıydık yoksa ya. bi dakka. key words: zincir, kadıköy, laraken ?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Phyx said: hala bonus musun hosgeldin Bonustan sonra rasta geldi, 3 sene öyle gezdim fakat Türkiye'ye kesin dönüş yapmamla beraber saçlar gitti. Şuan BAYA kısa. :D Arch evet, vaktiyle Larakenle öyle bi maceramız vardı ama diğer nickler aklımda kalmamış, sen hangi arkadaştın diye sorsam ayıp etmiş olur muyum? ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben hatırlıyorum bu elemanı 21.06 doğumlu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.