evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Senelerdir yazmadığım Pati'ye geri dönüş yapayım dedim, tekrar herkese selam olsun. Gerçi benim yazdığım zamandan kimse kaldı mı bilmiyorum ama, kalmadıysa da sıkıntı değil canım ne olacak. (:D Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2007 uyesi hala yeni sayilir beni direk comezim zaten 2008 de geldim Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 2007 civarlarında burdaydım ben. kimse tanımadığından bir sır olarak yaşıyorum forumda. tanınmamak için her 3 yılda bir id değiştiriyorum. Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ren said: 2007 civarlarında burdaydım ben. kimse tanımadığından bir sır olarak yaşıyorum forumda. tanınmamak için her 3 yılda bir id değiştiriyorum. zamani geldi abi ozaman Alıntıla
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 incdarkness said: 2007 uyesi hala yeni sayilir beni direk comezim zaten 2008 de geldim kişisel bişey değil de şu gereksiz yorumun üzerine suratına çakmak istedim http://avvesione.files.wordpress.com/2011/10/ben_to-01-shiraume_ume-satou-slap.jpg bu da barışalım diye http://www.hongkonginfo.net/wp-content/uploads/2012/11/Blue-Point-Birman-kitten.jpg Alıntıla
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Raincloud said: Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ Hoşbulduk efem. ^^ Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cok tatlisin bide kopek hediye ettin seviselim mi ? Alıntıla
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Raincloud said: Tanımıyorum ama nicki biliyorum. Hoş geldin tekrar ^^ edit: tanışmış mıydık yoksa ya. bi dakka. key words: zincir, kadıköy, laraken ?? Alıntıla
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Phyx said: hala bonus musun hosgeldin Bonustan sonra rasta geldi, 3 sene öyle gezdim fakat Türkiye'ye kesin dönüş yapmamla beraber saçlar gitti. Şuan BAYA kısa. :D Arch evet, vaktiyle Larakenle öyle bi maceramız vardı ama diğer nickler aklımda kalmamış, sen hangi arkadaştın diye sorsam ayıp etmiş olur muyum? ^^ Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben hatırlıyorum bu elemanı 21.06 doğumlu Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.