coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 VAVEYLA (çığlık) Ey ilk söz uğursuzluğu, Soluktan önce boğan kıskançlık! Ey güvensizliğin kehaneti! Sen mi beni ayırdın Suçu affedilmişliğimden az sevgilimden!? Yanlış söz, Yokluğun acısına binmiş hantal varlık, Öylece durup doyamadığımız Ve anlatamadığımız için, kalabalık metreslerle ve güzelim hüznümüzü boğazlayan kahkahalarla doldurduğumuz uğursuz Pazar! Hanginiz en çok yetemediniz, O ilk sözü söylememişlikle Yaşanmış aşk itirafına? O itiraflar ki, Kavuşmayla-yokluk öfkesinin Gururla-bakış yollarının Artık inkarsız sevgiyle tanışmakla Elveda dediğimiz benliğimizin- yalnızlığımızın-tekkalpliliğimizin Ölüm tüten dumanında Zehirlenirken git gide sevgilim, melek soluğu, çocuk gülüşü ve afacanın parmağıyla atılmış zarları "iki-iki" tuttular.. Ey bize Birleşmeyi bölünme öğreten aklın tekliği, Korkunun ve incinmişliğin sakat teklemeleri, Ve her atışını "ikinci" için susturan yürek! Böyle yek görmüşken İkiyüzlü olan her şey sizi, Ey zaman! Sen neden iki ikiyi vurdun o zaman! Ey denge! Yerin çekiciliği, Gövdesiyle, yuvarlanan zarı durduran hava, İkiyi gözlere gösteren ışık! Ve canım parmaklardan kurtulan Zarın tıkırtısıyla ikiye bölünmüş ruhum, Siz yani, Bütün suçlular. Ve hangi an, Kendini karanlığın korkunç şehvetine Bahşedip yok etmiş tamah-, Beni, "Sevgisini dile getirenler"in ölü davetine kanıp Yalancı tanık yaptırdın da, Kapanan kapının karanlığında Ben sanıp inançsızlıkla ve ben'i bilmezlikle sevişti sevgilim? Susuşunla birikirken zaman, Sen değil, ama sen Benden bulanarak kaybolup akan. Söylediklerin yalan ve her yazdığın aslında söylenmemiş olan Yokluğun Kaybetme korkusuyla yanaşır varlığıma ve sen gözümün içine baka baka suçunun karşısında kurban ettirirsin dünyayı böyle bana.. Yine de her akşam Zulmünün zehrine susamış kan, Saflığının fahişeliğine düşmüş beden, Sende olmayı bir kere yaşamış ben, Düşeriz kapına karanlıklardan, bırakırız bu "kutsal dizeler"i; Kurtulup gururun yarım kalmış zaferinden Ve beklemenin çıldırtıcı ermişliğinden. Onlar ki; "Yine kazanmışlığım", "seni yaşamak"lığı her sözcüğe Tek tek banarak Yeniden doyuşum, Ve inkarın bıçaklarını ertesi buluşmaya bilemek için kazandığım gücüm olacak dese de Bu karanlık gülüşün, Biz seni Rahatlamayla güldüren her sözü; Sensiz de yazılacağımızın, Ama hep sana yazılacağımızın noktasıyla bitirir, Ve aşkımız karşısında Şeytan olmaya özensen de, Sonunda ağlaya ağlaya hep melek kalışının Gamzesini koparırız o gülüşten... coco(vaveyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 çok güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yakacaksın sobayı ısıtacan odayı saat beşe gelince de göreceksin pompayı arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse ağaya beleş! oy kalçalar kalçalar domatestir salçalar ayten kafayı çekince herkezden iyi çalkalar arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse ağaya beleş! tren gelir düttürür. düdüğünü öttürür. şu zamanın kızları bi sakıza öptürür kutusuylan alayım yavruuuuumm!! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse ağaya beleş! ata vurdum belleme gir koynuma terleme her yanım senin olsun okçuruma (!) elleme arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, e bedave! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, hacıya beleş! mayosu var vakkodan çok özenmiş yaradan peşin param kalmadı visa çekelim aradan arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, e bedave! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin! arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Cok guzel olmus eline saglik kalemine emegine klavyene portuna saglik kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 sigıl sen daha güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bu bölümde geyik muhabbeti tutmaz beyler. Şiir gayet güzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ginaly said: sigıl sen daha güzelsin. :-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar