BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eet oynadık yarıda bitti ama güzeldi o zamana kadar 1 saat sonra tekrar başlatmayı düşünüyorum. Katılcak varsa msn e gelsin. Aha bizim oyun logları burda :P babalar int koptu benim ya Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: D: Dolly[laethon admin] konuşmaya katıldı. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: pek bişi Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: olmadı. Alica Keys: abi delirecem ya bu int tav etti Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: sende geliyormusun ? Alica Keys: aynı yerden devammı ediyoz Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: eet Alica Keys: oks Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Dolly gelmeyi kabul etti. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: o zaman Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: şimdi hemen yola Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: çıkmalıyız. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: *Ayağa kalkar ve barmene gider* Alica Keys: çıkalım bakalım Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Hazırmısınız ? Alica Keys: *Ayağı Kalkar ve Adamın peşinden gider* Dolly[laethon admin]: evet Alica Keys: *ewt* Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Yolumuz tam olarak burdan kuzeye gidicez. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: 3 günlük bir yolun sonunda Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Humanın mezarının civarına Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: gelmiş olcağız. Dolly[laethon admin]: tamam. gidebiliriz........ Alica Keys: ewt Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Bir saat içinde hazır olun. Yemek hazırlatıyorum ihtiyacımız olcak. Alica Keys: gide bilriz Alica Keys: peki Dolly[laethon admin]: tamam. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: -----Yanınıza almak istediğiniz alet edavat varsa söyleyin ? Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ----sturm karşılıyor hepsini. Dolly[laethon admin]: 2 tana pala almak istiyorum. Alica Keys: ben ne alayım Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: silahlarınız iyidi Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: aslında Dolly[laethon admin]: ve birkaç şişe zehir... Alica Keys: bende Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: 3 şişe dollye 3 şişe sana zehir aldık Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---1 saat geçti Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --- yola çıkmak için sizi kapıda bekliyor sturm Dolly[laethon admin]: : kapıya yönelir: Alica Keys: bendne,,,,,,,,,,,,, Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Kapıdan yola çıktınız. 2 saatlik yoldan sonra ormana girmeye başladınız. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sturm- Artık tehlikelere Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: açık olun Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Burası çok tehlikeli bir orman. Dolly[laethon admin]: her zaman acıgım.... Alica Keys: bende Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yolunuza devam ederken etrafta garip mağaralar görüyorsunuz. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Mağaralarda garip hareketler.. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Sturm yola devam etmenizi söylüyor ama içinizden bir ses oraya gitmenizi söylüyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Napıyorsunuz ? Dolly[laethon admin]: girmiycem. Alica Keys: bende girmiycem Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---2 saat daha yol yürüyorsunuz. Hava kararmaya başlıyor. Karnınızın hafif acıktığını hissediyorsunuz. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Hava yavaş yavaş soğuyor. Yağmur Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: -Damlaları yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Sturm devam etmeliyiz diyor ama siz yoruldunuz Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Napıyorsunuz ? Alica Keys: şemşiye almadık Dolly[laethon admin]: [cıvıtma] Alica Keys: ok ok Alica Keys: pardon Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---eee napıyorsunuz ? Dolly[laethon admin]: kalmamız lazım. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yağmur hızlanmaya başlıyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sturm : Tamam sığıncak Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: bir yer Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: bulun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sen git Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Dollyi işaret eder. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sen iyi saklanabilirsin. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Güvenli bir yer bul. Dolly[laethon admin]: : etrafı araştırır: Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: - ne trafa gidiyorsun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: solda dağlar var sağ tarafta ormanın derinlikler. Dolly[laethon admin]: sol tarafa dogru gidiyorum. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---ilerisi gidilmiycek kadar tehlikeli gözükjüyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --İlerledikçe mağaralar görüyorsun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --AMa girilmiycek kadar küçükler. Dolly[laethon admin]: : dağın eteklerine bakar : Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yağmur şiddetini daha da arttırdı. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ----Minik
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eee...tamam[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lan kaan bu yazı ne hayatınımı yazdın :D
Öne çıkan mesajlar