BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eet oynadık yarıda bitti ama güzeldi o zamana kadar 1 saat sonra tekrar başlatmayı düşünüyorum. Katılcak varsa msn e gelsin. Aha bizim oyun logları burda :P babalar int koptu benim ya Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: D: Dolly[laethon admin] konuşmaya katıldı. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: pek bişi Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: olmadı. Alica Keys: abi delirecem ya bu int tav etti Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: sende geliyormusun ? Alica Keys: aynı yerden devammı ediyoz Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: eet Alica Keys: oks Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Dolly gelmeyi kabul etti. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: o zaman Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: şimdi hemen yola Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: çıkmalıyız. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: *Ayağa kalkar ve barmene gider* Alica Keys: çıkalım bakalım Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Hazırmısınız ? Alica Keys: *Ayağı Kalkar ve Adamın peşinden gider* Dolly[laethon admin]: evet Alica Keys: *ewt* Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Yolumuz tam olarak burdan kuzeye gidicez. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: 3 günlük bir yolun sonunda Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Humanın mezarının civarına Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: gelmiş olcağız. Dolly[laethon admin]: tamam. gidebiliriz........ Alica Keys: ewt Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Bir saat içinde hazır olun. Yemek hazırlatıyorum ihtiyacımız olcak. Alica Keys: gide bilriz Alica Keys: peki Dolly[laethon admin]: tamam. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: -----Yanınıza almak istediğiniz alet edavat varsa söyleyin ? Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ----sturm karşılıyor hepsini. Dolly[laethon admin]: 2 tana pala almak istiyorum. Alica Keys: ben ne alayım Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: silahlarınız iyidi Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: aslında Dolly[laethon admin]: ve birkaç şişe zehir... Alica Keys: bende Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: 3 şişe dollye 3 şişe sana zehir aldık Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Tamam Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---1 saat geçti Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --- yola çıkmak için sizi kapıda bekliyor sturm Dolly[laethon admin]: : kapıya yönelir: Alica Keys: bendne,,,,,,,,,,,,, Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Kapıdan yola çıktınız. 2 saatlik yoldan sonra ormana girmeye başladınız. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sturm- Artık tehlikelere Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: açık olun Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Burası çok tehlikeli bir orman. Dolly[laethon admin]: her zaman acıgım.... Alica Keys: bende Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yolunuza devam ederken etrafta garip mağaralar görüyorsunuz. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Mağaralarda garip hareketler.. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Sturm yola devam etmenizi söylüyor ama içinizden bir ses oraya gitmenizi söylüyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Napıyorsunuz ? Dolly[laethon admin]: girmiycem. Alica Keys: bende girmiycem Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---2 saat daha yol yürüyorsunuz. Hava kararmaya başlıyor. Karnınızın hafif acıktığını hissediyorsunuz. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Hava yavaş yavaş soğuyor. Yağmur Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: -Damlaları yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---Sturm devam etmeliyiz diyor ama siz yoruldunuz Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Napıyorsunuz ? Alica Keys: şemşiye almadık Dolly[laethon admin]: [cıvıtma] Alica Keys: ok ok Alica Keys: pardon Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---eee napıyorsunuz ? Dolly[laethon admin]: kalmamız lazım. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yağmur hızlanmaya başlıyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sturm : Tamam sığıncak Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: bir yer Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: bulun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sen git Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Dollyi işaret eder. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Sen iyi saklanabilirsin. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: Güvenli bir yer bul. Dolly[laethon admin]: : etrafı araştırır: Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: - ne trafa gidiyorsun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: solda dağlar var sağ tarafta ormanın derinlikler. Dolly[laethon admin]: sol tarafa dogru gidiyorum. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ---ilerisi gidilmiycek kadar tehlikeli gözükjüyor. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --İlerledikçe mağaralar görüyorsun. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --AMa girilmiycek kadar küçükler. Dolly[laethon admin]: : dağın eteklerine bakar : Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: --Yağmur şiddetini daha da arttırdı. Bellow Msn den Frp Oynıycak Var mı?: ----Minik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eee...tamam[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lan kaan bu yazı ne hayatınımı yazdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar