visual Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 belli bir region'a oyun içinde tag atıyorum ama sphere resetten sonra o tag kayboluyor tıpkı oyun içinden region.name hebele yazıp yine ilk resetten sonra kaybolması gibi. şimdi bu durumdam kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Saygılarımla ( iyi bayramlar )
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 spheremap.scp nin içinede işlemen gerekiyor o tag ı...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
visual Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sabit bir tag olmayacak. Yani bu sebepten map'e koyamam. Yani bir mantığı olmalı fakat daha çözemedim
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Şuanda zaten sabit değil tag'ın ? arkadaşın dediği gibi map'e eklersen sabit olucak, bunuda istemiyorsun. Tam olarak ne istediğini yazarsan daha çok yardım eden çıkabilir.
visual Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Benim istedigim region'lara tag vermek. Fakat bunu sizlerinde dediği gibi map'den vermek işimi çözmüyor. Map'den verdiğim tag'ı daha sonda code ile değiştiremem değiştirsemde ilk resette kaybolur. Umarım anlatabildim. Coderin dediği sistemde ise kaç tane tag atabilirim sadece bir sanırım
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 kelimeler bitmdigi surece istedigin kadar atarsın. o var.deneme yazmıs.. sen var.hede var.hödö var.hebele var.hübele yok.zart zurt istedigini yaz.. (yok yazma hea :P) ama anlamadıgım sen tag ilk resette gitmesın dıyorsun yani kalıcı ıstıyorsun.. sonra map.scp den yap dıyorlar yok abi kalıcı olmasın dıyorsun. ne istiyon anlamadıkki.. sen en ıyısı bi yere function yaz .zort yazınca tag versin bi daha yazınca tagı alsın.. boylelikle her estiginde istedigini yapann..
visual Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tamam mantığı anladım fakat bir sorun var. Yani var.deneme olarak alabiliyor ve yazdırabiliyorum fakat var.sahip olarak aldığım zaman (ki alıp almadığımıda bilmiyorum) var.x > src.sysmessage yazmıyor. region.type işin içine girince birşeyleri karıştırıyormu yoksa benmi yukarıda bir yerde hata yaptım :) Birde bu region'u kendim oluşturdum. Acaba region'da eksik bişimi var yani type'ı falanmı yok diyecem lakin region.type dediğim zaman id nosunu gösteriyo. [Bu mesaj visual tarafından 16 Kasım 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
visual Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 var.sahip try var.x > src.sysmessage Bu değilmi olmuyor almıyor valla
Öne çıkan mesajlar