Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Region'a Tag Atamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belli bir region'a oyun içinde tag atıyorum ama sphere resetten sonra o tag kayboluyor tıpkı oyun içinden region.name hebele yazıp yine ilk resetten sonra kaybolması gibi.

şimdi bu durumdam kurtulmak için ne yapmam gerekiyor.

Saygılarımla ( iyi bayramlar )
Mesaj tarihi:
Benim istedigim region'lara tag vermek. Fakat bunu sizlerinde dediği gibi map'den vermek işimi çözmüyor. Map'den verdiğim tag'ı daha sonda code ile değiştiremem değiştirsemde ilk resette kaybolur. Umarım anlatabildim. Coderin dediği sistemde ise kaç tane tag atabilirim sadece bir sanırım
Mesaj tarihi:
kelimeler bitmdigi surece istedigin kadar atarsın. o var.deneme yazmıs.. sen
var.hede
var.hödö
var.hebele
var.hübele
yok.zart zurt
istedigini yaz.. (yok yazma hea :P)
ama anlamadıgım sen tag ilk resette gitmesın dıyorsun yani kalıcı ıstıyorsun.. sonra map.scp den yap dıyorlar yok abi kalıcı olmasın dıyorsun. ne istiyon anlamadıkki.. sen en ıyısı bi yere function yaz .zort yazınca tag versin bi daha yazınca tagı alsın.. boylelikle her estiginde istedigini yapann..
Mesaj tarihi:
Tamam mantığı anladım fakat bir sorun var.
Yani

var.deneme
olarak alabiliyor ve yazdırabiliyorum

fakat

var.sahip
olarak aldığım zaman (ki alıp almadığımıda bilmiyorum)

var.x >
src.sysmessage

yazmıyor. region.type işin içine girince birşeyleri karıştırıyormu yoksa benmi yukarıda bir yerde hata yaptım :)

Birde bu region'u kendim oluşturdum. Acaba region'da eksik bişimi var yani type'ı falanmı yok diyecem lakin region.type dediğim zaman id nosunu gösteriyo.

[Bu mesaj visual tarafından 16 Kasım 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...