dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 inek çekeyim de mor çıksın, milka bana dava açsın. tek dileğim bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 oha yeni gördüm ben çok iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şu yazılı, kafası dumanlı olanlar nasıl? o konseptten devam edeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 O yazılara bi border mı atsan, böyle okuması zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 olabilir aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 şu bi tane uyuşturucu madde alıp resim yapan eleman vardı ben de onun gibi kafayı yükseltip fotoğraf çekmeye çıksam mı diye fanteziler kurmuştum ama bu topikten sonra buna cesaret edemem. tişikkirlir dasaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dasaaa said: şu renklere bakmaktan algınızı sıçacağım şunu güzel sanatlarda bi hocaya dünyaca ünlü bi fotografcının eseri diye gösterdim, eleman çıktısını aldı felam. bide veletlere felam anlatıyomuş derste asdfdsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 AHAHAH epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 engellenemez yukselisi suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 hangi okul olm o. adama da yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Abi hipster swag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yav said: şu bi tane uyuşturucu madde alıp resim yapan eleman vardı said: bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 8 sayfa okudum. sanattan zerre birşey anlayan biri değilim. o yüzden dalga mı geçiliyor yoksa ciddi mi anlayamadım. ciddi ise herkes, sanattan uzak olmaktan çok memnunum. değillerse yine cahal cahal konuştum. işte bu yüzden hala bekar ve mühendisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şu yazılı mazılı olanlar, feci hipster. az ortamlara salsak lomo gibi patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dasaaa said: hangi okul olm o. adama da yazık adam deil kadın. adını vermeyemde eskişehir diyim :) benim masaüstüydü, "ooo, enteresan" felam derken... ya zaten sanatçıların alayı tatava stoya hariç, sanatına laf eden çarpılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 godblessstoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi ben bu fotoğrafları sevdim ya, envai boylarda bastırtıp aşağıdaki gibi bir şey yaomak istiyorum http://hediyelikesya.caddesi.com/files/36.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 navyamphs said: dasaaa said: hangi okul olm o. adama da yazık adam deil kadın. adını vermeyemde eskişehir diyim :) benim masaüstüydü, "ooo, enteresan" felam derken... ya zaten sanatçıların alayı tatava stoya hariç, sanatına laf eden çarpılır. şunu güzel sanatlarda bi hocaya dünyaca ünlü bi fotografcının eseri diye gösterdim, eleman çıktısını aldı felam. bu hikayeyi paylasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bakalım. havalar az izin verirse fotoların devamı gelicek. merakla bekleyeceğiz. nasıl çıkacaklar da ne olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 go home cam.. its fucking freezing out there. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dasaaa hala kedi high res bekliyorum. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 makine uyuşturucunun etkisinden kurtulmuş sankim..içince daha güzel oluyordu halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Panorama da neymis lan. Tarzini bozma olm eski tarzina don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi kamera hala aynı ama soğukta şarjı bitiyordu işte. çekemedim bi bok. -18'C de öle bi saçmalıklar oldu. lol. geri dönüyoruz, çekeceğiz. sadece göstereyim dedim st petersburg neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 vaperon said: dasaaa hala kedi high res bekliyorum. Pls. abi ondan daha hires yok demiştim sanırım. kaça kaç istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar