Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu şarkının sözlerine bakarken bişey dikkatimi çekti :) Sonlarına doğru "Laa la ha la laaa" gibi bişey diyordu. Bu meğersem "La ill aha ill Allah" 'mış hehe ilginç geldi. Bu sözlerin yazarı kim? Müslüman heralde[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 onu bilmem parça çok hoş konu bölmenin dik alası, çok canım sıkılıo da[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
geffen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sensible buraya ait atasözü. kedi gıçını görmüş yara sanmış..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ewt everlast kalp ameliyatı olduktan sonra müslüman olmuş bir kişi gerçekten de[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: fordcus, 17 Kasım 2004 19:16 tarihinde demiş ki: sensible buraya ait atasözü. kedi gıçını görmüş yara sanmış.. Heh noldu şimdi rezil oldun mu burda? Bidaha öyle aptalca laf sokuşturmaya çalışmazsın artık...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 17 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ekşi sözlükte orada "la ilahe illallah" dediğinden söz ediliyor. şarkı da süperdir bu arada. bayadır da dinlemedim. ps: şarkının sonu hakkında sen de farklı birşey yazmamışsın zaten, şimdi farkettim :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 17 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar