Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Gallant said: Bizim bir arkadas z3 compact almis. Alet cok hosuma gitti. Sanirim, normal z3 le arada 1gb ram farki ve 500mah batarya farki var. Geri kalan hersey ayni gozukuyor, 4.6" boyut icin cok iyi geldi birden. Ben dusunuyorum bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ayfon said: Xaenin said: Ayfon said: Cok memnunum su an icin. 1000€'luk iphone yerine 600€'luk sony xperia z3 aldigima pisman degilim. Ayfon nerede 1000 euro ya? Ayfon 6+ 64gb neredeyse 1000€ abi nick ile uyumsuz olan tek herifsin sanırım şurada asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ayfon said: Xaenin said: Ayfon said: Cok memnunum su an icin. 1000€'luk iphone yerine 600€'luk sony xperia z3 aldigima pisman degilim. Ayfon nerede 1000 euro ya? Ayfon 6+ 64gb neredeyse 1000€ 899€ya Hamburg Apple storedan aldım. Artı 105€ da tax free. Tableti çantamdan çıkarmaz oldum. S4 benim yeğene gidiyor. :) İş hattımda Note 2 kullanmaya devam ediyorum. 3 saat içinde Apple store ve Saturn arasında gittim geldim, Z3ü düşünüyordum ben de ama sırf podcast uygulaması ve tablet senkronizasyonu yüzünden ios a geri döndüm. Bir de nedense o premium hissini alamadım Z3de. LG G3 ve HTC One M8 daha şık duruyor açıkcası. Note II yi de seneye M9 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım. İki tane phablet taşıyorum yani şu an yanımda, pişman diilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Z3 aldım, çok kullanışlı, pil ömrü uzun, hızlı ve eğlenceli, herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bende Z3 compact le HTC One M8 arasinda kararsiz kaldim. Z3 compact in boyutu hosuma gidiyor(HTC cebe sigmiyor kartlarla beraber), HTC in software i ve kasasi. Bakalim bu aralarda gidip showroom da tekrar kurcalayacagim. Black Friday ayagina indirimle bir tanesini alicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Z4 snapdragon 810 4giga bellek ve 2k ekran ile gelecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bence 10k çözünürlük olsun, göz 400ppi üstünü algılayamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar