coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 söz sustu an durdu kan dondu veşaire… çiçek çiçeği çağırdı ve sordu ona: “ kokusunu arayan bir çiçek değil miydin en fazla?” derinlerimi sen oydun dedi aşık terk edene veşaire… sen de çok yüzeyseldin dedi terk eden ettiğine veşaire… hüznünde kıvrımlar aradım durdum sonunda bulamadığım kıvrımları ben oydum onlara dolamayınca taştım, taştığım yere gittim. sürünmedin yarama dedi terk edilen edene veşaire… sürmedin o yüzden sen de yittin gidenlerin içinde. kalan çiçek giden çiçeği durdurdu gideyazarken ve haykırdı “ben kokumu aradım durdum peki sen renginde saklamadın mı bütün baharları?” ve yüzüne tükürdü aşık şairin o gidişleri gideyazamadan yazayazamadan… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hava soğuk gibi sanki yaz değil yüce rabbımın önünde eğil verdiği nimetlere şükret insanların inançlarıyla alay etmek komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 by Theridone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 önce veşaire kelimesi aklına geldi, şiiri onun üstüne inşa ettin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 terlidonunkini daha cok begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 heeeeeeeeeee hehehehehhehe heheheheheh bu nasıl bi font kullanımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ardeth said: önce veşaire kelimesi aklına geldi, şiiri onun üstüne inşa ettin di mi? yok. öyle olmadı. şu soru düştü aklıma önce; "Bütün bu acıları, uzaklara fırlatıp atmak için,o oku kim verebilir ellerime şimdi..?" sonra kendi kendime aman be vesaire dedim. vs vs vs derken şımardım kendime veşaire dedim... sonra döküldü diziler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 veştitsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 coco said: vs vs vs derken şımardım kendime veşaire dedim... sonra döküldü diziler.. e tamam işte veşairenin üzerine inşa etmişin şiiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ama sen ilk aklıma veşaire geldiğini söylemiştin ya, ondan serüvenimi anlatımm.. ayrıca o ilk soru düştüğümde kalbimin üstüme zihnim "iz düşümünü" patikalamaya başlamıştı... o yüzden. yani özetle; yok, öyle olmadı işte... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar