Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ufak oda için ısıtıcı tavsiyesi lazım... başlığa binaen; alacaksın böyle çıtır bir hatun koyniş koyniş yatacaksın :p tabii bunu ben yürekden istemiyorum senin istemen lazım sen üşüyorsun çünkü isteyeceksin isteyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 simfer ile simton almayin, ikisininde uretim surecini biliyorum guvenin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ben nereye gitsem en az 10 yıllık bir kumtel görüyorum. demek ki adamlar evladiyelik üretiyorlar. huun'un tercihi kumtel!! yalnız gökçek için gizli ortak derler bu firmaya, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/kumtel-ks2825-sipsak-mini-infrared-isitici/4730-8672/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar