Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bu sabah bi ben mi etkilendim acaba ? 1 saat geciktim iş yerine. hala sis var 10 metre önümü göremiyorum. Bütün vapur seferleri iptal sabah 7'den beri. Zorla itekaka metrobusle geçtim karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 itekaka ne güzel bi söz ya titicaca gibi. elbette tek sen etkilenmemişsindir. koccaman yer lan istanbul dediğin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Aynen evin önü gözükmüyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 o zaman bi ben ulaştım gidiceğim yere henüz. Bi dünya insan bekliyodu iskelelerin başında. yollarda kilitti sabahın 6.30 unda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şimdi kendine sıcak bir kahve koy. diğerleri gelene kadar 15dakika süren var. düşük yoğunluklu iş temposunun tadını bu kahve ile çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 istanbulda cok sis var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ravenloft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 2,5 saat üsküdar motor iskelesinde beklemek zorunda kaldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bi çay söyleyip sis'in tadını çıkartsaydınız siz de. sizin yanlış adım atmanızın sebebi bunlar hep. 2.5saat bekleyeceksen, çözüm üretmemişsen bu soruna; o zaman sorundan zevk almayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bi tek sen etkilenmemissin, 2 tane amca, 3 nine, 1 tane cocuk, 4 kedi toplam 11 kişi etkilenmis 10 milyonluk sehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bende kadıkoyden üsküdara geçtim. ordan arkadaşla buluşup metrobuse gittik minibüsle beklemek yerine. zincirlikuyudan da karakoye indik taksiyle ve maceram sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bende 1 saaat geç kaldım işe. haydarpaşa'dan biniyorum vapura hergün. bugün 1000 kişiye yakın adam vardı bi ara haydarpaşa'da sisin açılmasını bekleyen. vapurda ilk kez yer bulamadığımdan ayakta gittim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sabah arkadaşın telefonalr uyandım "sis var motor vapur çalışmıyor" iyi dedim 08:20 ye kadar uyudum, kalktım üsküdara gittim tam ben geldim seferler başladı ahahsdf ay lav sis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar