Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 herhangi bi anda binek nasıl kayboluyor? hiç rastlamadım 5 yıldır benim bildigim binekler save sırasında kalbolabiliyor.. bizim scp patide veya server dısı baska biryerde bulunmamakta bi stone umuz var tıklayıp binegini seçiyorsun cantana newbied bi ticket düşüyor ve binegin ölürse ticket siliniyor ama binek savede silinirse ticket ile binegi geri alabiliyorsun bu sekilde..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Peki hayvan pet hale geldiğinde ticket' i siliyor muydunuz? Ya da küçültüldüğünde tag olarak saklayabiliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yoo birkere ticket alındı ise hayvan ölene kadar o ticket duruyor baska playera satarkende shrinkleyip satıyor playerlar ve yanında ticketide veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eoth537 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 nebulada 4 yıl oynadım.ancak nebulada öyle anlattıkları gibi ahım şahım bir binek kaybolma problemi yaşanmadı sanırım.tam yanlış bilgide vermek istemem ama.sanırım bineğin kaybolma sebebi save geldiğinde bineğin yaralı yada ataklı olmasından kaynaklanıyor olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 staf charımında binegi silindi pekçok kez hiçbir ataklı olma yada yaralı olma durumu yoktu yani ataklı olanda daha onceden birisini kesmiş olanda yaralı olanda yeni tame edilende hepsi silinebiliyor savede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 o zmn dyna sen bılmıosan bız nerden bılek :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 O olay yaralı olmanın ötesinde item fazlalığı ile ilgili diye biliyorum. Yani world üzerindeki item fazlalığı yüzünden save sırasında her fazla static olmayan item için bir static olmayan item siliniyor. Yaralı yada war durumunda olan bineklerde sphere ın ilk tercihi oluyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hmm... Mantıklı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar