Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ulgio said: Ula bu tea chai latte nedir yaw Ben kahve içiyorum ama zorunluluktan, ayılamıyorum yoksa. Pil gibi şarj ediyorum zorunluluktan.Gerçi türk kahvesini çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 boza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 boza sıck içiliyor mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 3 Bardak sabah kahvaltıda 3 bardak akşam yemekten sonra çay içerim. Bardakta bu http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pa%C5%9Fabah%C3%A7e%C3%87ayBarda%C4%9F%C4%B155411(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sıcak da içilir soğuk da içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Masakari said: 3 Bardak sabah kahvaltıda 3 bardak akşam yemekten sonra çay içerim. Bardakta bu http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pa%C5%9Fabah%C3%A7e%C3%87ayBarda%C4%9F%C4%B155411(1).jpg ince belliden içmedikten sonra çay içmeyin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 SNA1L said: sudan çok kahve içiyorum aynen ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaaa said: ince belliden içmedikten sonra çay içmeyin lütfen.. İnce bellide 12 bardak yapar, her gün bağaa 12 bardak çay servisi yapacaksan olur, içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Oyun oynarken ocakta unutulup bir iki saat demlendikten sonra içilen çay gibisi yoktur, ama günde en az bir defa güzel bir kahve içilmelidir. Tabii her ikiside şekersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Masakari said: dasaaa said: ince belliden içmedikten sonra çay içmeyin lütfen.. İnce bellide 12 bardak yapar, her gün bağaa 12 bardak çay servisi yapacaksan olur, içerim. çay içmek zevktir abi. yalaktan su içer gibi çay mı içilirmiş!! görgü kurallarına aykırı bi kere bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 velis velis velis baska veste veste veste baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar