sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Görgüsüzlük yapmak için açmıyorum, gerçekten paylaşmak istedim çünkü inanılmazdı. İlk defa gittim konserlerine ve hayranlığımı kelimelerle ifade edemiyorum. Buyrun upload ettim videoları (IPhone 4s ile çektim.) http://www.youtube.com/watch?v=AHxoi8JExCU http://www.youtube.com/watch?v=xXp512joyz4 Daha koyacağım eklerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sene 2013 olmuş hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 o degilde bende görgüsüzlük yapmak istemiyorum, bende yurt dısında bir çok konsere festivale vs katıldım ama hepsinde amacım eğlenmekti hiç birinde elime telefonumu alıp kayıt etmekle uğraşmadım şu tür konserlere gidip videoya 10-15 dk boyunca çekmek nedendir ki zaten senin yerine konserin videolarını profesyonel çeken şirketler 2-3 hafta sonra full konseri yayınlıyolar tubelarda ? bırakıp eglensene niye kadraja girdimi azcık zoom yapayım diye kasıyorsunuz :S çok yakısıklı ve muhteşem bir balkonda mangal yaktıgını biliyorum misillemek için yazmadım pse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben de gorgusuzluk yapmak istemiyorum, yapmiyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 konser videosu koymak ne zamandan beri gorgusuzluk oldu onu dusunuyodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aynen istemem bende çünkü ayıp birşey aquila'ya katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Manyak mısonız olm siz kendi çektiğim videoyu izlemeyi seviyorum belki adam paragraf yazmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sipeyskeyk said: Buyrun upload ettim videoları (IPhone 4s ile çektim.) fakir. telefonu yok çekmeye coldplaye gider konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aquila said: ben de gorgusuzluk yapmak istemiyorum, yapmiyorum o yuzden. Adam sözünün eri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben hala coldplay mi diyecektim videoyla bi alıp veremediğim yok YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sipeyskeyk said: Manyak mısonız olm siz kendi çektiğim videoyu izlemeyi seviyorum belki adam paragraf yazmış lol O degil de cok kiskandim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sipeyskeyk said: Daha koyacağım eklerim buraya. Bekliyoruz devamını, bakma sen millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 coldplay <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 termalmacun said: o degilde bende görgüsüzlük yapmak istemiyorum, bende yurt dısında bir çok konsere festivale vs katıldım ama hepsinde amacım eğlenmekti hiç birinde elime telefonumu alıp kayıt etmekle uğraşmadım şu tür konserlere gidip videoya 10-15 dk boyunca çekmek nedendir ki zaten senin yerine konserin videolarını profesyonel çeken şirketler 2-3 hafta sonra full konseri yayınlıyolar tubelarda ? bırakıp eglensene niye kadraja girdimi azcık zoom yapayım diye kasıyorsunuz :S çok yakısıklı ve muhteşem bir balkonda mangal yaktıgını biliyorum misillemek için yazmadım pse profesyonel videoyu izlerken sanki başka bir konser izliyor gibi oluyorsun. telefonla falan tam senin izlediğin açıdan kaydettiğin için bir süre sonra tekrar izleyince anılar canlanıyor keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kayıt çok iyi titreme yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar