Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coldplay Konseri 30.12.2012

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Görgüsüzlük yapmak için açmıyorum, gerçekten paylaşmak istedim çünkü inanılmazdı. İlk defa gittim konserlerine ve hayranlığımı kelimelerle ifade edemiyorum.

Buyrun upload ettim videoları (IPhone 4s ile çektim.)

http://www.youtube.com/watch?v=AHxoi8JExCU

http://www.youtube.com/watch?v=xXp512joyz4

Daha koyacağım eklerim buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

o degilde bende görgüsüzlük yapmak istemiyorum, bende yurt dısında bir çok konsere festivale vs katıldım

ama hepsinde amacım eğlenmekti hiç birinde elime telefonumu alıp kayıt etmekle uğraşmadım

şu tür konserlere gidip videoya 10-15 dk boyunca çekmek nedendir ki zaten senin yerine konserin videolarını profesyonel çeken şirketler 2-3 hafta sonra full konseri yayınlıyolar tubelarda ?

bırakıp eglensene niye kadraja girdimi azcık zoom yapayım diye kasıyorsunuz

:S

çok yakısıklı ve muhteşem bir balkonda mangal yaktıgını biliyorum misillemek için yazmadım
pse
Sosyal ağlarda paylaş

termalmacun said:

o degilde bende görgüsüzlük yapmak istemiyorum, bende yurt dısında bir çok konsere festivale vs katıldım

ama hepsinde amacım eğlenmekti hiç birinde elime telefonumu alıp kayıt etmekle uğraşmadım

şu tür konserlere gidip videoya 10-15 dk boyunca çekmek nedendir ki zaten senin yerine konserin videolarını profesyonel çeken şirketler 2-3 hafta sonra full konseri yayınlıyolar tubelarda ?

bırakıp eglensene niye kadraja girdimi azcık zoom yapayım diye kasıyorsunuz

:S

çok yakısıklı ve muhteşem bir balkonda mangal yaktıgını biliyorum misillemek için yazmadım
pse

profesyonel videoyu izlerken sanki başka bir konser izliyor gibi oluyorsun.

telefonla falan tam senin izlediğin açıdan kaydettiğin için bir süre sonra tekrar izleyince anılar canlanıyor keyifli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...