aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 guru.com var, başka nereden ulaşabiliriz hintli yazılım geliştirici arkadaşlara? Ciddiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 program hazır sırf ipucu mu yazılacak? yoksa burda mesajın sağı ve solu ingilizce ama ortasını türkçe yapmaya karar verip ingilizce india yazmak yerine hindistan yazman gerekirken hint mi yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 vworker freelancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 değişemedim başlığı :S Hint <-> Indian :D iOS Developer lazım, var mı kendine güvenen cengaver? İşi basit aslında varolan bir uygulamayı, bizim isteğimiz doğrultusunda yeniden yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben daha ucuza yazarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 rentacoder.com üniversiteyi bana bitittiren site. tanıdığım (hatta bazılarıyla ahbap olduğum) hintliler var bu siteden, okul bittikten sonra kullanmadım siteyi hiç, ama istersen bi konuşurum cocuklarla, uyguna yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 rentacoder vworker oldu sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kullanan adam belli oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 rentacoderla okul bitirenler is buluyor arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 iOS platformuna uygulama yazılacak dediğim gibi. Dedim mi emin olamadım şimdi, demediysem de dedim az önce. Neyse öhm varsa yapacak hindu kardeşlerimiz iletişim bilgisi verin görüşeyim ben. eyv, tşk tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben buralara çook eskiden üye olmuştumda güvenemiştim. gerçekten düzgün iş koparan oluyormu buralardan düzenli olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yalnız çok sağlam hindu kardeşlerimize ulaştım, ucuz ve kaliteli herifler ya. kendi işimi kurup, iş bağladıkça bunlara mı yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 biraz ciddi projelerde patlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ben yaparımda çok ucuz değilimdir istersen öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 senko said: biraz ciddi projelerde patlarsin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 senko doğru demiş ya abv hintlilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Joker said: ben buralara çook eskiden üye olmuştumda güvenemiştim. gerçekten düzgün iş koparan oluyormu buralardan düzenli olarak? Basit ve ironik olarak yazilim ile iliskisiz islerde biz kullaniyoruz. Mesela nedir i18n - multi dil destek dosyalari diyelim - desteklenen diller icin read proof lar gibi - gayet saglam adamlar var .. ve ya creative writing ler icin, read proof ve ya i$in kendisi - cozum ortaklari var mediapiston gibi .. Ozellikle mediapiston gayet saglam, ekibini kurdugun zaman, ODesk de oyle, ekibini kurdugun zaman akici isler cikar. Fakat soz konusu yazilim, calisan yazilim icin gerekiyor ise, bence gecici calisan almak tercih olmali, tabi sirketsen.. yaparsin mulakatini, testini, etc .. i$ bitene kadar ne kadar adama ihtiyacin varsa alirsin (6 ay - 1 yil ?) , assign edersin cubiclerini - masalarini ? senior bir developer'ina yakin (varsa yerin yakin-genelde olmaz, katin oteki kosesine kadar uzar yol), acigi kapatirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar