arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 dial up üstü her bağlantıyla oynanır çok kasmayın :D. var mı oynamak isteyen, oynayalım :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben deneyelım derım ama sanırım bıraz gec cvp verdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 streamin in dediği gibi yapalım yoksa buluşamicaz bi türlü. cumartesi 21.00 nasıl uyuyor mu herkese ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bana uymuyo iftara gitcem bi yere.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Valla nasıl bulusucaz bılmıyorum.Isteyen varsa deneyelım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hala müsait misin oynayalım?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bana uyar cmt 9 da[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 perkins ile denedik olmadı bağlansa bile hemen kesiliyor var mı başka deneyen ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet arkadaşlar saat 9'da halı saha maçım var.. 11'de burada hazır olurum oynamak için.. Oynarız hep beraber..Silphas ekledim seni icqya.. oradan da konuşabiliriz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Tamam 11'de başlayalım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 Ekim 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 çok büyük bir talihsizlik sonucu sol el serçe parmağım çıktı maçta kaleciydim.. o yüzden oynayamıyorum iyi.. gamepadle biraz oynayabiliyorum ...isterseniz oynayalım (o yüzden geç kaldım hastanede oturttular yeni )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Evet Silphanos'la maç yapmayı becerdik.. Gerçi çok fazla uğraştık ama 2 tam 1 yarım maç çıkarttık.. ilk maç ben Bayern Munich oldum o Milan, ben afallamayla beraber ilk golü kalemde gördüm, ama yılmayarak 1-2 önde bitirdim.. (o hosttu dolayısıyla deplasmandaydım .P) ikinci maç galibiyetin verdigi gazla valencia karşısına Galatasaray ile çıktım. Hakan Şükür'ün kaçırdığı karşı karşıyalar yüzünden uzatmalarda 3-1 yenildim.. Üçüncü maç güçlü bir takım seçmeye karar verip Barca oldum, Silp ise Chelsea'yi aldı. 30 dk.da bulduğum 3 gol sonucu nedense Silphanos tarafından yanlışlıkla :P basılan escapeler sonucu maç yarım kaldı. Sonuç olarak zevkli oldu ama çok karnımızı ağrıttı.. benim bağlantı haala 256 olmadığından sanırım sorun benden kaynaklı..Ama yine de maç yapmak isteyen olursa beklerim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Evet baya zevkliydi maçlar ancak PC'ye reset atmadan 2. maça girince hep hüsrana uğradık nedense. Daha sonradan reset atsam bile yine laglı oldu. Ama doğru düzgün oynayabildiğimiz maçlar yapay zekadan sonra çok eğlenceli geldi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 beyler musait olanlarlara acigim :D bana icqdan msn den ulasin ! bir cevirelim nasil oluyomus netten bir gorelim .[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tamam streamin... bugün akşam falan oynarız ben ulaşırım sana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: SilphatosIce_, 25 Ekim 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Olur perşembe, sabaha kadar FIFA. Argh, karnıma ağrılar girmeye başladı şimdiden :p. Ne kadar ileri görüşlüymüşüm ya, streaminle denedik şimdi olmadı gene.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 streamin host oldu yapabildik ama biraz laggy idi arkadaş :p. 3 maç yaptık skorları vereyim hemen. Bayern [ben] 2 - Arsenal [streamin] 1 Barcelona [ben] 3 - Arsenal [streamin] 0 Fransa [streamin] 1 - İtalya [ben] 2 Teşekkürler streamin maçlar için.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Kariyerime 3 galibiyet daha ekledim, öhöm öhöm :p. Inter [ben] 1 - Milan [streamin] 0 Porto [ben] 2 - Real Madrid [streamin] 0 Rosenborg [ben] 3 - Italya [streamin] 0[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlione Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 slm .. ben yeni uye oldum paticike..ben de oynamayı dusunuyorum..ne yapmam lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 msn ya da icq'nu ver seni de yeneyim bi ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kardesim ne demek daha sana daha cok yenilecem taki ogrenene kadar ....baska oynamak isteyen varsa p.m atabilirsiniz .[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben de oynamak istiyorum ama bu lag meselesi düşündürücü :D.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben de çaylağım streamin, bakarsın bir dahaki maç 6 atmışın. :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yine 5-1ken çıkılan bir maç... 9 kişi kalan porto (silphanos) daha fazla dayanamayarak 41. dk.da maç 5-1 olunca çıktı.. evet skandal maç portekizde büyük olay yarattı.. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ben hala acı çekerken Carlione geldi ve maç istedi, başladık. Man. United - Porto (ben) yapıyorduk, 1. devrenin sonunda gelen golumle Carlione kardeş yıkıldı sanırım ve çıktı. Ya arkadaşlar yenilirken çıkmayın be -ben hiç çıkmam 10-0 olsa bile :p-. Bu arada bir daha Porto'yu seçmeyeceğim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar