Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Biliyorum Fifa WE'nin yanında sönük kalıyor, hatta ben de koyu bir we taraftarıyım. Ama komşumuz üniversite sınavına hazırlanıyor ve playstation da onun. Yani başkasıyla oynamak için tek tercihim fifa (bilg. kaldırmıo we'yi)), ve fifa da bence biraz kendini we'ye yakınlaştırmış, hatta bence şutlar dışında başarılı bile olmuş. Her neyse multi atmak isteyen var mı? Varsa oynayalım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 üşenmeyip oyunu alırsam ve menüleri 2004 gibi beta görünümlü değilse , en azından serinin önceki oyunlarındaki gibi içeriği varsa ben oynarım bu aralar fifa 2002 world cup oynuyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 olmayan oyunu nasıl multi oynayacaz?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 lord oyun cıktı ?[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arcane menüler falan haala biraz kötü yani yavaş .. adamlar gaza gelip hareketli menü yapıyolar çünkü.. ama oyunda 2004'e göre bence gelişme var bayağı.. yani bir pes olmasa da eski fifalara göre gelişmiş gayet.. al da oynayalım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hadi ya çıktı mı. ben daha bir ay sonra çıakrtırlar zannediyordum. neyse yine de pes rulz :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ayarlamalar i annatin buraada bilgilenelim nasil oynayacaz multiplayer ..ben her zaman varim onu diyeyimde.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 streamin özelden icq ya da messenger ver de konuşalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben de oynarım multi f2005.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: arcane, 24 Ekim 2004 13:38 tarihinde demiş ki: üşenmeyip oyunu alırsam ve menüleri 2004 gibi beta görünümlü değilse , en azından serinin önceki oyunlarındaki gibi içeriği varsa ben oynarım bu aralar fifa 2002 world cup oynuyorum lol. http://forum.paticik.com/view.php?id=93215[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 onu zaten oynuyoruz kadıköylerde, evde oynanıcak bişiy lazım :). bkz: şutooo.[signature][hline]our lives, a silence masked in shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 de beta mıdır nedir ses yok top gorunmuyo hakem yok abuk subuk bişey[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yoo hepsi var... özelmesajlarınızı aldım arkadaşlar perşembe gecesi oynayabiliriz isterseniz ben haber veririrm size..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Olur perşembe, sabaha kadar FIFA. Argh, karnıma ağrılar girmeye başladı şimdiden :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 auha ok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 we'ye yaklasmısmı ? Fıfa her senekı bıldıgımız fıfa ya.Cektıgın her sut gol oluyor yıne.Hıc zevkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hafta osnu oynamak isteyen olursa oynarım bıkmadan usanmadan[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 aldım oyunu.yüklüyorum hadi bakalım :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 beğendim oynayalım valla.ama söyliyim kötü oynuyorum dandik takım alıcan hehe.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şu an oynamak isteyen var mı açayım bi oyun :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Rahat oynanıyormu multi ? Yani sorunsuz takılmadan oynanıyorsa bende yukleyım su uyduruk oyunu. :) Bu arada NHL 2005'de varsa yapabılırız. [Bu mesaj Perkins tarafından 26 Ekim 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arcane abi bir gun saat verelim group olarak oynayalim o saate netten kapisalim o tarihe kadar milletde ceksin hemmiillet daha 128 256 ya gecen cok az .. msn adresim assagida gelismeleri aktarirsiniz .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 64 kablo'da yani 128 oluyor, oynanmazmı multi olarak ? Illa 256 adsl fılanmı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 perkins 64 kablo benim (512 dsl) pingim kadar bile ii olabilir cabko daha yuksek pingler alir ancak fifa yada diger spor oyunlarinda hic bir fikrim yok ben onu daha stabil daha hizli olur die dedim hem millet de su 128/256 olayindan kurtulsun istedim milletin kafasinda o varken zor[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bende oyunu bulup yukleyım barı.Multı oynamak ısterım.Umarım baglantım sorun cıkarmaz.Nhl 2005 oynamak ısteyen varsa bu arada hemen bır oyun acayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar