moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu ay evdeki bir oda boşalıyor. ev hisarüstü otobüs durağına ve hisar kampüse 3 dakika uzaklıkta. gelecek kişinin 2 seçeneği var. bir oda 10 metrekare, balkonlu. diğer oda 18 metrekare. ilkinin kirası 300, ikinci 350. ayrıca çıkan arkadaşa 450 tl depozito verilecek. gelen kişinin eşyalarını getirmesi gerekiyor. evde çamaşır-bulaşık makinası ve her türlü mutfak eşyası var. sigara içiyoruz mutfak hariç, zaten salon olmadığı için herkes kendi odasında istediğini yapmakta özgür. gelen gidene karışılmıyor. temizlik önemli. iki kişiyiz, boğaziçinde okuyoruz, süper insanlarız. buradan mesaj atın veya cep telefonumdan ulaşın: 0506 345 83 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 450 lira çıkan elemana hava parası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 birkaç arkdşım vardı 2. döneme ev arıyon okulun orda, söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 hayır 300 tl ev depozitosu artı doğalgaz-elektrik depozitoları. çıkarken iade edilecek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 up bi buldurun bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Haci oyle tanimadigi 2 insanla kim ayni eve cikar ki. Bence siz arkadas cevresinden bakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 okulun oraya ilan asın bir de. buforuma da yaz ayrıca bir de facebookta site var oraya da koy http://www.facebook.com/groups/115127505293925/?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 evarkadasi.org ben buraya ilan verdim 1haftada 40tane msj geldi mülakat yapip aldim birini eve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 su okuldaki proje meselesi olsaydı tam suan ev bakıyor olcaktım okulun orda ama kısmet degil heralde. hoca da bi bap yazmadı baglamadı bize parayı. fakin hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 SNA1L said: evarkadasi.org ben buraya ilan verdim 1haftada 40tane msj geldi mülakat yapip aldim birini eve mutluyum. Bura cok iyiymis eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar