Mithr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Arkadaşlar fotogrametrinin endüstri mühendisliğinde kullanım alanları vs. hakkında bir case study tarzı gerçek hayatta kullanılışını anlatan bir proje örneğine, yada açıklamasına ihtiyacım var acil olarak. Aramızda harita mühendisi vs. var mı acaba yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Fotogametri o kadar uzak bi kavram ki wikilemem gerekti http://en.wikipedia.org/wiki/Photogrammetry Harita mühendisliği şart mı? Wikide quality control diyor, seri üretimde boyutsal şekilsel kontrol için kullanılabilir belki. Fakat ne stajlarda ne çalıştığım yerlerde hiç rastlamadım uygulamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sart değil aslında ben de konu hakkında pek bir fikir sahibi değildim sağdan soldan okudum, kinect gibi birşey sanki :D restorasyonda falan filan kullanıldığını biliyorum da dediğin iyiymiş aratıyım. case study tarzı birşeyler lazım, buzul ölçümünde kullanmış avustralyalı arkadaşlar, onunla ilgili bir makale buldum aramaya devam ediyorums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar