Jade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben kendi clientimi yaptım ama bir sorun var clienti orjanal .mul dosylarıyla deilde benim istedigim dosyalarla acmayı nasıl yapabilirim ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Coder Cıımızın Sitesine Gir Burdan Hex Editor Diye Bir Şey Var Onu Indır Sora Aç Clienti Verdata.mul yaz onu bul xxxdata.xxx gibin değiştir sonra senin verdata.mul un adını xxxdata.xxx gibin et bu işlemi login.cfg gibin şeylerede et istediğine yane o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hmms aklıma gelmişti böle yapacaktım ama ilk sorayım dedim anladım saol[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar