Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Selamlar bir sorunum var şimdi kredi kartımın çıkmasına daha 1-2 hafta var başvuru yaptım, o zamana kadar ücretsiz 1 aylık süremden yararlanmak istiyorum, herhangi geçersiz bir kredi numarası versem daha sonra kredi kartı numarasını değiştirebiliyormuyuz?
Bizzat değiştirme seçeneğini gördüyseniz lütfen yardım edin ona göre 1 ay boyunca deneme sürümümden geçersiz bir kredi kartıyla yararlanayım o zamana kadar değiştirmiş olurum mümkünmü?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değiştirmen mutlaka mümkündür, öyle olmasa kartının yenilenmesi durumunda (numarası da değişir çünkü) oyunun ödemesini artık yapamaz, oynayamaz olurdun

ama geçersiz kredi kartı verebileceğini sanmam, sistem kartın geçerli olup olmadığını kontrol eder çünkü her yerde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel kardesim Gecersiz kredi kartiyla kayit olma. Çünkü oyunu kurup accountunu register ederken senden kredi kart bilgilerini alıyor ve kontrol ediyor. Bu yüzden bu kart ile zaten kayıt olamazsın. Ustune ustluk geçersiz Kredi kart numarası kullanmak suç en azından CD-Key ine ban koyarlar. Hiç giremezsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...