Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Jedi Knight Account

Arkhonen

Öne çıkan mesajlar

off ya ebayden satsaniz daha pahaliya gidermish etc etc. kac kere ebayden satish yaptiniz bilmyiorum ama o kadar kolay degil o, 0 feedback ile kimse 1000 para vermez.ayrica sony ebayden yapilan yuksek rakamli satishlari incelyior ve acc satishlarini durduruyor. Her satilik sayfasinda ebayden satsam sole olur diceginize ebayden satin gorelim.Ben 3 sene oldu nerdeyse bu isi yapiyorum halen sorun cikiyor, 3 gunde ebayer olmayin..[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

bilmediginiz halt da yok. sony satis durduruyormus, olllldu, mafyasini mi kurmuslar? neye gore kime gore satis durduruyormus sony, ona giren cikan neymis para az cok olunca, credit satisini durdurmuyor da jedi satisini mi durduruyor, birakin ya..

ki hadi adam burdan satamadi, e-bay'e gidecek oradan satmayi deneyecek "hayir efendim olmaz satamazsiniz, ben 3 senedir yapiyorum bu isi, duayeni oldum, siz bu isten anlamiyorsunuz" diyecegine nasil yapiliyor anlat da biz de ogrenelim.

hayatiniz laf olmus, oturdugunuz yerden atip tutuyorsunuz, hayret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce arkadaşada böle demişler herhalde oda gaza gelip "ulan bana böle derseniz handa bende 3 sene çabalarım ebayer olurum başkasına laf atarım" hedefiyle yola koyulmuş herhalde :)[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

rezil ettiniz beni, utandim cok kotu laf soktunuz.
3 Senedir Virtual item satiyorum yanimda bu is icin n sayida personel var calishan. Bilinen bazi buyuk virtual item sitelerinin `suplier` iyim. Ebayde shu anda en dushuk fiyattan limitsiz sabit kredi satan saticilardan birisiyim(7$).Ebayden Virtual item aliyorum ve satiyorum bu isi `IS` olarak yapiyorum ve bu isten para kazaniyorum. Yani kisaca birakinda biliyim ebayi.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben de oynama hakkimi satarim.
gel vatandas.
kendi oyun ici kredisini ebay'de sana ve baskalarina sattiran sony'nin jedi alim satimlarinda onune gecebilmek sorun gibi gozukmuyor.
benim kullanim hakkim mi var? o zaman ben bunu ister satarim, istersem buraya userimi passimi yazarim. isteyen oynar.

"sony yuksek fiyatli satislarin onune geciyor."

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8111261888&rd=1

"All that legal stuff:

You are bidding on my time, not the property of the game.

This game is the property of Sony...blah blah blah.

If you are with Sony, feel free to bid. I see that the other auctions don't let you bid on SWG stuff, but I'm a nice person and will let you bid. I bet you Sony people look at auctions, get excited about something and get ready to bid, but then see it says you can't. I don't care who wins it as long as they enjoy it to the fullest"[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerden ciakriyorsunuz krediyi sattiyor diye onu anlamiyorum kredi satishi da yasak yakalanirsan banlarlar. Orada blah blah yazar bende de blah bah yaziyor ama farketmiyor.O sozleshmeyi kabul ettigin anda bunu kabul ediyorsun. Buraya kullanici adini sifreni yazarsin millet oynar. Oynayamaz, ishte. Xp nin cd keyini verelim o zaman netten kimse satin almasin. Herkez ayni cd key ile register etsin. Yada ben sana Xp mi satiyim. Satamam.Olayin mantikla alakasi yok tamamiyle kanunlarla alakasi var.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com

[Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 14 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heyd, 14 Kasım 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
peki oynama hakkını devretme şansım var diye karşı çıkamazmıyız soe amcaya?

çıkamazsın.
genelde bu tür ürünlerde "devredilemez" ibaresinin altına imza atarsın. swg'de de eula metnini deşelesek buluruz büyük ihtimal böyle bir ibare.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

benim orda dikkat cektigim sey "blah blah" yaninda adamin "zamanima bictigim fiyat budur" argumani ve o jedi accountunun 14100 $'a ebay'den satildigidir.

yani, oluyormus.

onun disinda kredi sattigini sen soyledin, 3 yildir isin icindeymissin, sinirsiz kredi satiyormussun 7 dolardan. imzanda da yourgameshop yaziyor ve ordan da krediler satiliyor. hatta 1 milyonu 12 dolardan ki bence pahali.

yani demeye calistigim legal veya degil, isteyince bir seyler oluyor. isteyen satmaya calisir. banlenir veya banlenmez. banlenirse saglik olsun, banlenmezse paralar hos olsun.

daha da yazmistim ama keseyim artik, cok uzadi gercekten. sonucta burada bir ilan var, 1000 dolara knight. insallah herkes istedigini alir.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

ettik rezil tabi, ben de olsam senin yerine ben de utanirim..

noldu sonucta, hala bu isin ustasi olanlardan nasil yapildigini ogrenemedik. meslek sirri mi bu, inci profiterol gibi tarif mi vermiyosun?

biraz sakin olun ya, desen ki "arkadasim bence sen o accountu surdan burdan su kadar fiyata satamazsin, kanunu var, su va bu var, ama satmak istiyosan al sana soyle bi yontem, ben denedim basarili oldu, senin de isine yararsa ne ala" iste o zaman bilen buyuk adam olacaksin, baska turlu istersen ebay'i satin al, neye yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya konuya karismiyacagim dedim fakat dayanamadim, topic sahibindende özür dilerim konu sapittigi icin;

öncelikle benim gördügüm kadariyla ebayde türkiyeye karsı bi problem var aksi takdirde ebade jedi accountlarının satıldıgı apacık ortada bunu tartısmaya gerek yok,

diger bir konu ise jedim var yada yok, accountum cok saglam veya cok newbie hic fark etmez eger ben satiyorum demissem satarım, buna ne soe nede birbaskasi karisamaz, üstüne koydugum fiyata kimse bu fiyata satamazsin diye yorum yapma hakkina sahip degildir, soe oyunu ciikardiginda bu oyun bu para etmez cok fazlaya satiyorsun diye bir yorum getiremediginize göre, bunada bu sekilde bir yorum getiremezsiniz,

benim fiyatlarimda ister pahali olur ister ucuz, ister satarim ister satamam kimseyi baglamaz ama kesin olan birsey vardir söyledigim fiyattlardan o accountlara taliplerinin olmasıdır.

Benim anlamadigim diger bi konu ise bu account satmaya calisan arkadaslara olan anlamsiz tepkiler, o acountu o fiyata satamazsin diyerek sanki kisileri hedeflerinden saptirmak veya sevklerini kirmak isteyip moral bozmaya calisan kesim, amaclari nedir bilemiyorum, bide hepimiz ayni milletin cocuklari olucagiz eger bir kisi biseyi satmaya calisiyorsa, kimse sana zorla sen al demiyorki, eger biliyorsan bir yöntemini anlat ufak bir yardimin olsun vatandasina satsin cocuk, köstek olmaya calismak niye? bu isde nedense sadece bizim millette var sanirim birbirimizi cekemiyoruz,
(Simdi söylediklerime abuk sabuk yorumlar eklenecektir, sadece düsündüklerimi yazdim sahis olarak kimseyi veya kimseleri hedef almis degilim)

Herkese swgde iyi oyunlar dilerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...