Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Jedi Knight Account

Arkhonen

Öne çıkan mesajlar

Master lightsaber
Master Healer
Enchancer 4004
Rebel Jedi Knight
20 den fazla premium kristal 10 fc saberlar
5 milyon civarı nakit para daha sayamadığım sayısız item yüzlerce pvp foodu

Main char Architect Doctor
Tıka basa dolu vendor Birsürü resource buffpack
Dayalı döşeli bir large naboo house harvesterlar fabrikalar vs vs

Düşündüğüm fiyat 1000 usd ilgilenenler özel mesaj atsın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

satmasına satalım ebay dan ama paraları nası alacagız onu bilmioz walla.bi yolunu bılen varsa anlatsın.benim bildigim parayı alabılmek icin amerika bankalarından birinde hesabın olması gerekıyormus tabı yanlıs bılıyorda olabılırım yardımcı olabılecek olan varsa sevınırım[signature][hline]No game No stres
Long Live Rebellion
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 09 Kasım 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
abi kasma ucuzladı o accountlar..wow ve eq 2 çıktı..o fiyata hiç kimseye satamassın..

Yahu bu sekilde konusanlar ebay e arasıra bakmanızı tavsiye ederim hic birseyden haberiniz olmadan yorum yapmayınız bari, eger türkiyede alıcısı varsa dahi sizler yüzünden adamlar korkak davranıyor

[Bu mesaj ugurson tarafından 11 Kasım 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paypal var alabileceğiniz, onun dışında adama direk havale yap dersiniz 20-30 $ kaybedersiniz sadece.parayı almadan accountu vermeyin yanlız =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ebayi tekrar kontrol edersen fiatlarin dusdugunu gorursun,yada yuksek fiatlara bid olmadigini yada belkide ebaya hic bakmadin sagdan soldan burdan bisiler okudun.
Eclipse serverinda Krakterim Djk sadece nakit parasi 2k dolar eder,İtem vs. saymiyorum bile onlarin bile ebayda degeri 2-3k dolar eder gel gor ki 1k dolara falan gider sanirim Trde Ne yaziktir ki ben 20 bin dolari onume koysalar bile dusunurum, acaba satsammi diye?
Fiyatlarin dusmesinin diger oyunlardan çok, imkansiz olan FRS sistemi ile satilik accountun cok olmasi.
Esnaf gibi tepki verecegine sattiginizin ne olduguna bi bakin account satiyorsunuz.Bu işden ekmek parasi cikarirmiş gibi triplere girmeye gerek yok.
Kimse surdan yazanlardan korkmaz istediginiz fiyati yazabilirsiniz emek sizin ama mevcut kriterleri biri gundeme getirdiginde suclama yapmaya gerek yok gereksiz tepkiler kisacasi.
Arko yu ilk gunden beri tanirim cok ugramistir cok da severim kendisini umarim diledigi fiyatdan satar.
Hepinize iyi oyunlar
AKA Charda Strider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ugurson, 11 Kasım 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
said:
Gilean, 09 Kasım 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
abi kasma ucuzladı o accountlar..wow ve eq 2 çıktı..o fiyata hiç kimseye satamassın..

Yahu bu sekilde konusanlar ebay e arasıra bakmanızı tavsiye ederim hic birseyden haberiniz olmadan yorum yapmayınız bari, eger türkiyede alıcısı varsa dahi sizler yüzünden adamlar korkak davranıyor

[Bu mesaj ugurson tarafından 11 Kasım 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]

lol sende biraz official swg forumlarını takip et de gör fiyatlar ne alemde..millet ebayde kazıklıo sizi haberiniz yok..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Sosyal ağlarda paylaş

1000 dolara satanda değil 1000 dolara alanda bulucan o zmn kabahati :) bu arda gilean bi düşün abi sen bişey satmaya çalışsan biriside gelse mesajın altına dogru/yanlış satmanı zorlaştırıcak bişeyler yazsa iyimi olur?

gerek yok böyle mesajlara[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice

[Bu mesaj heyd tarafından 12 Kasım 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim 0011 sabers dedigim 600 dolarlik padawanda 17 bid vardi ve istenen minimum fiyata ulasmisti, yani satilmistir. sonrasiyla ilgilenmedim. bana ne.

"belki sagdan soldan duyup konusmussundur" derken daha beteri yapilip *o* account ilani gorulmeden, bilinmeden konusuluyor, super.

dedigim sey o padawanin 600 dolar oldugudur, baska padawanin baska yerde 5 dolar olmasi bana koymaz.

Lightsaber Master
Novice force Defender
Force Enhancement 2-0-0-2
Force Healing 3-0-0-0
Novice Force Wielder
Teraskasi 4-0-0-0

alin bu da ebay'de su an satilan bir padawan, 500 dolarda, bid de var, yani alici var.

"istediginiz fiyati yazabilirsiniz emek sizin ama mevcut kriterleri biri gundeme getirdiginde suclama yapmaya gerek yok gereksiz tepkiler kisacasi."

denmis. pek guzel.

"belkide ebaya hic bakmadin sagdan soldan burdan bisiler okudun."

ustteki laf bununla hic cakismiyor cunku. pek guzelmis, pek.

ebay'de kaziklanan varsa da kaziklanan biz degiliz, bir sey almadigimizdan kelli.

heyd'in dedigi gibi, birisi bir fiyata bir sey satmak istiyor, baskasi da gidip "yuksek fiyat, cok sakincali, mantiksiz, densizce" diyor uzay yolundaki mr. spock gibi. tespit insani misin? birak almayi dusunen adam tespit etsin.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=187&item=8144787756&rd=1

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8145426695&rd=1

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=187&item=8145335732&rd=1 bunada dort gundur bid olmamiş 499 dolar toplam 3 account 4 krakter

3 accountda template bitmiş Knight accountlari

Tek tek bak hepsine,Oyun içindede bu fiyatlara account saticak yabanci bir cok insan taniyorum,satmak istiyorlar,
Ben arkoya anlattim ve acountu satmamasi gerektigi fikrini kendisine soyledim zaten Accountun içinde cok para varsa satiliyor para credit satilan sitelerde degerlendirilip jedi bedavaya getiriliyor olay bu su an için tespit ettigimi yaziyorum.Tespit ettigimi yazmak için sizden onay almadigim için ozur dilerim bilmiyordum boyle bir iznin gerektigini. Ufaktan sidik yarişlari tarzim degil,duzeysizlik ve mana içermeyen konusmalarda keza oyle

Frs sistemi degissin ancak o zaman maddi beklenti içinde olanlarin istekleri karşilanir.Ben sana yada arkadaşima bilmedigim bişeyi yazicak yada anlaticak bunun ustunude tartisma yapicak bir insan degilim.Mevcut durumu degerlendirmek yada degerlendirmemek kendi fikriniz.

İyi Oyunlar
Aka Charda Strider

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 12 Kasım 2004 08:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 12 Kasım 2004 08:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

baktim tum jedilara tek tek.

evet su an dusuk fiyattalar ama sunlar gozden kacmis.
mesela birinde bir sey yazmiyor fakat ikisinde (Reserve not met) denmis. yani henuz saticinin istedigi minimum fiyata erismemis. o fiyat ne mi? iste -> Price: US $1,300.00.
bunlardan birine de bir turk bidlemis sanki. isminden oyle geldi.

insanlarin parali jedilari alip paralarini satip ondan kar edip cedayi bedavaya getirdigini ya da cedayi da ayri sattigini biliyoruz, burda da gorduk. ama bu biraz turk isi. gavurlar isin kredisinde degiller, onlar daha *pure* star wars fanlari. tabii ki bunun sebeplerinden biri de gelir duzeylerinin daha yuksek olmasi. yoksa ben de isterim gordugum cedayi satin alayim, harcadigim para hic umrumda olmasin.

bu mentalitede olmayanlar da var tabii ki, lafim herkese degildir. ayrica bu da beni baglamaz. isteyen istedigini yapar. sadece "jedi emin ellerde" deyip sonra baska isler pesinde kosmak acaip olan. neyse sapti konu. boyleyken boyledir. iyi gunler.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni yanliş anladin sanirim Dark Jedi Knightim oldugunu yazdim yukarida,içindeki paradan vs dende bahsettim biraz.
Bi diger yanlişinda cigere kiş denmez cigere mındar denir hani aklinda olsun yanliş kullanma başka yerlerde de o acidan yoksa polemik için degil.Umarim istediginiz fiyatlardan satarsiniz.
Aka Charda Strider

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 12 Kasım 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 12 Kasım 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ugurson, 12 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
bla bla bla bla bla bla

insanlar neden se uzanamadıkları cigere kış diyorlar

herkese yonlendirme bu ciger ornegini, burda bilerek konusan da var atip tutan da. Jedi larin ne kadar degerli oldugunu template ini bitirmis olan ve yine bitirip de bir ise yaramadigini gorenler yorumlayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heyd, 12 Kasım 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
burda satan adamın fiyatına laf atanlar hayatlarında oyun olsun olmasın bişey üretip satmışlarmı acaba? bi denesinler bakalım piyasa falan dinliyolarmı fiyat biçerken...

Kendini ifade ederken haddini aşmadan konuşmani tavsiye ederim Heyd.Kimin ne oldugunu ne iş yaptigini ne kadar senedir ne sattigini ne aldigini nerden biliyorsun?Beni bi başkasini nerden taniyorsun?Her mesaj yazdigin insan teen age 18-20 yaş grubu insan degil burda.
Fiyat konusunda arkadaşa tavsiyede bulundum şaşkinlaşmadan ve duzeysiz olmadan yazalim ne yazicaksak zaten forumu açan arkadaş cok eski oyunculardan ve arkadaşim,Bilgi vermek yardimci olmak için yazdim.Saygisizliga hele hele beni yada bir başkasini tanimadan atip tutmaya gerek yok polemik adami degilim.Bildigim konu hakkinda mesaj yazarim ama sanirim onunda bu ortam için pek bişi ifade etmediginden yazmamak en iyisi son mesajim budur bu konuya.
Aka Charda Strider
Sosyal ağlarda paylaş

bla bla bla bla

ilk söledigimde sanırım genele hitap etmis gibi olmusum ama tabiki öle degil, icimizde jedi accountları cekemiyen ve iyi fiatlara satılmasına ici elvermeyen kisiler oldugu kanaatindeyim, bazı kesimdeki insanlar bütün ülkelerde oyunların türkiyedeki gibi korsan oynandıgını sanıyrolar ve üstelik hayatlarında aldıkları ilk paket oyunda swg olsa gerek, arkadas yurt dısında millet öle zırt pırt her oyunu alıp 3 gün aynayıp atmak istemez ince eler sık dokurlar adamlar kitapcıklarıyla full orjinal set alırlar, niyemi oyunu bizim türk oyuncularının büyük bir bölümünün yaptıgı gibi 24 saat degilde sadece hoby olarak canları sıkılınca oynarlar bizdede az olsa böyle bir kesim var, o yuzden orjinal paketi 49 dolara satilan bira oyun accountuna en az 3 aylık bile olsa ve iyide oynanmıssa 200 300 dolar vermek adamları sarsmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim forumlardaki linklerden ebaya tekrar bakmişsin, yaşadiğin dayanilmaz hafiflik yazilarina da yansimiş.düşünmeden yazmişsin, dark jedi knighti olan adam neden jedi fiyatlarini düşük göstersin? Senin satmaya çaliştiğin padawani mi çekemicek?
Kaba bi tarafindan aldiğin güçle tanimadiğin insanlar hakkinda atip tutma, yorum yapma.Jedi knight kasip bitirenler nerdeyse ayni eforu sarf ediyorlar bu 24 saat araliksiz oynasanda ayni 6 saat oynasanda,çünkü kasacağin xp belli.umarim bu yazilanida sadece okumakla kalmazsin anlamaya çalişirsin umarim boşlukta yankilanmaz ve gene 10 yaşindaki ingiliz özentisi bir tepki vermezsin
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi kendini tanıt bakalım kimsin neyin nesisin konuya atlama sebebini ögrenelim,
2. si sen önce yazılanları iyi okuda öyle yorumla

Buarada jediyim knight degildir evet padawandır fiyatı 500 dolardır eger knight yapsaydım fiyatını 1000den asagiya söylemezdim, sanırım senin hafiflik diye bahsetmeye calistigin sey daha baska seylerdi, mademki sattigim padawani veya satilan knightlari cekememe gibi bi probleminiz yok bu konuda böyle gereksiz bir yorum ihtiyacinda neden bulundun,

bide sanirim sen konusmayi bilmiyorsun eh kendi acimdan sana bunu ögretmeyi veya ögretebilceklerini bu saatten sora sanmıyorum hos ögretmek bana da düsmez sen ilk önce insanlarla saygı cercevesi icinde nasıl konusacagını anla ondan sonra bana büyüklük taslamaya calis,

Son olarak konuyu dagitanlari kınayarak bu konuda baska bir cevap yazmayacagim, kendini bilmezlerin konuyu getirmek istedikleri duruma düsmeyecegim, ha derdinizmi var acin bi baslik (kaba olcak ama pardon) jedi lar batio gibisinden orda tartisalim her sekilde burada arkadasimin topigine saygi duyuyorum ve duyulması gerektigini düsünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

boşlukta yankilanmiş sanirim, olsun bir kayip deil.Gecenin bi yarisi tebessüm ettim.Yaptiğim yorum sanaydi,tanimadiğin ama benim yakindan tanidiğim insanlar hakkinda yorum yapiyorsun,sonrada saygidan bahsediyorsun.Senin tabirinle olaya atlamam bundan.(kaba yerinden aldiğin güçten kastim;Vücüdünün en saglam kasindan,üstüne oturduğun yerden,başka bi deişle yorumlarinin kaynagini belirtiyordum.Beni en çok güldüren bu oldu).Başka bi mesaj yazmicam bende artik anladiğin kadariyla idare et.
AKA Eamer Strider
Sosyal ağlarda paylaş

charda farkındaysan içinde soru var? ürettiysen ne ala lafımız üretmeyenlere bu kadar sert tepkiyede gerek yok. sadece kendi üstüne alındıysanda fazla kaçmış burda biri jedi olsun olmasın bi account sattığında "fiyat fazla ne bu böle gidin ebay e bakın" diyen bi dolu insan var.[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...