kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yeri buramı bilemedim. geçen kafam iyiyken yaptığım mallık: akbank kredi kartımla iş bankasının bankamatiğinden para çektim. kredi kartının dönem içi hareketlerinde sadece çektiğim tutar yazıyor, faiz komisyon vs görünmüyor. akbankın da maaş müşterisiyim. ondan mı kaynaklandı acaba? normalde farklı bir kredi kartı ile nakit çekimi yapıldığında ne oluyor(başka bankamatikten) bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bankan belirlediği için senden komisyon almıyor olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Kredi kartı ile yapmaman gereken tek şeyi yapmışsın hafız. Faiz oranlarına bak ne çektiysen hesapla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Aylık hesap ekstrende nakit çekim ücreti ve parayı çektiğin günden hesap kesimine kadar geçen süre boyunca işletilen faiz tutarını görürsün. Farklı ATM den olduğu için komisyon da girebilir belli olmaz, bankana bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Nakit çekmenin farklı faiz oranı ve işleyişi var doğru. Bunun dışında farklı ATM den çekilen para için ne komisyon alacağına senin bankan karar verdiğinden, komisyon almıyor (veya ach - vadesiz tl) hesabından ayrıca alıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 e peki ben şu an o çektiğim tutarı kredi kartına borç ödeme olarak yatırsam değişen bir şey olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bahsettiğim faizden kurtulursun ama nakit çekim ücreti ve varsa komisyon her türlü alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Çok mu yüklü para çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 olur sanırım. zaten normalde fark şu; k.kartı harcama -> faiz hesap kesim sonrası başlar k.kartı nakit çekme -> çekildiği an başlar. ama tüm borcu yatır. yoksa yatırdığını harcamaya sayar önce. nakit çekime değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ben en iyisi gidiyim şubeye sorayım. dibimde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 deadwoll said: Çok mu yüklü para çektin? yok yav, 150tl çekmiştim. ama ay sonu bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 en mantıklısı o. ama işini bilen bir çalışan bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Akbank'ta işini bilen çalışan başka bankaya geçiyor ilk iş olarak asdsdfg Çok zor o dediğinden bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ahahah hakkatten lan bulamadılar adam gibi :D neyse internetten kredi kartından nakit çekince gelecek faizi baktım, 10-20 lira bişe geliyo toplamda dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yalnız nasıl geldiğini anlamıycan en az 3-4 kalemde düşcekler extrenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 evet biliyorum. ilk çektiğin anda çekim ücreti + bi faiz alıyormuş, sonra da hergün için belirlenmiş oranda faiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar