Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartıyla Para Çekmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeri buramı bilemedim.

geçen kafam iyiyken yaptığım mallık: akbank kredi kartımla iş bankasının bankamatiğinden para çektim. kredi kartının dönem içi hareketlerinde sadece çektiğim tutar yazıyor, faiz komisyon vs görünmüyor. akbankın da maaş müşterisiyim. ondan mı kaynaklandı acaba?
normalde farklı bir kredi kartı ile nakit çekimi yapıldığında ne oluyor(başka bankamatikten) bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Aylık hesap ekstrende nakit çekim ücreti ve parayı çektiğin günden hesap kesimine kadar geçen süre boyunca işletilen faiz tutarını görürsün. Farklı ATM den olduğu için komisyon da girebilir belli olmaz, bankana bağlı.
Mesaj tarihi:
Nakit çekmenin farklı faiz oranı ve işleyişi var doğru. Bunun dışında farklı ATM den çekilen para için ne komisyon alacağına senin bankan karar verdiğinden, komisyon almıyor (veya ach - vadesiz tl) hesabından ayrıca alıyor olabilir
Mesaj tarihi:
olur sanırım. zaten normalde fark şu;

k.kartı harcama -> faiz hesap kesim sonrası başlar

k.kartı nakit çekme -> çekildiği an başlar.

ama tüm borcu yatır. yoksa yatırdığını harcamaya sayar önce. nakit çekime değil.
Mesaj tarihi:
ahahah hakkatten lan bulamadılar adam gibi :D
neyse internetten kredi kartından nakit çekince gelecek faizi baktım, 10-20 lira bişe geliyo toplamda dert değil.
  • Yeni Oluştur...