xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 1. Sinifim da ogrencilik saglik sigortasi filan devam etsin diye yazilmistim ikinci universite olayibile. Haftasonu sinav varmis. Sinava hic girmesem 2. Donem devam eder dimi ogrenciligim subatta kaydimi yaptigimda? Bir sorun olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 eder 2 senede sorun olmaz diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Eyvallah sagolasin Frostbite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Harcını yatırdıktan sonra istersen ölene kadar girme sınava. Kaydın devam eder. Eskiden 2 yıl aynı sınıfta üst üste kalınca kaydın siliniyordu. Fakat onu kaldırdılar. Sınırsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 deli para var bu açıköğretimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 açıköğretim işine mi girsek sahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tabi lan aç bi dershane köşesin. Ülkede açıköğretim tiplomasıyna bi handaxe'e sap olacağını sanan cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ahaha bende aöfteyim ama ben üni terkim. Direk askerlik kısa dönem olsun diye yapıyom. Yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Fakkoo said: tabi lan aç bi dershane köşesin. Ülkede açıköğretim tiplomasıyna bi handaxe'e sap olacağını sanan cok. bir şeye sap olabilmek için diplomaya kasıyorsan zaten yanlış yoldasındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar