paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Vallahi olmaz, kendimi suçlu hissettim... Dürüm ile kendimi affettirmek isterim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Üstüne künefeler benden ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 msn alın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Künefeye hayır diyemem :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 noluyo la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Mr_Hand said: noluyo la :D Sen git CLA ile falan uğraş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 paramecium said: Tekrar özür dümbüklüğümden ötürü :( Saygılar. GodBlessStoya said: Aman hocam ne özürü ya ufacık bi yanlış anlaşılma ben de daha açık yazabilirdim aslında mesajı sen kusura bakma asıl. paramecium said: vallahi olmaz, kendimi suçlu hissettim... Dürüm ile kendimi affettirmek isterim :) Saygılar. GodBlessStoya said: Üstüne künefeler benden ama ? paramecium said: Selam, Künefeye hayır diyemem :D Saygılar. muhabbetin sonu nereye varacak cidden merak ediyorum ve neden benim topiğimde bunlar oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Çaylar da benden abiler. Saygı ve sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 paramecium said: Tekrar özür dümbüklüğümden ötürü :( Saygılar. GodBlessStoya said: Aman hocam ne özürü ya ufacık bi yanlış anlaşılma ben de daha açık yazabilirdim aslında mesajı sen kusura bakma asıl. paramecium said: vallahi olmaz, kendimi suçlu hissettim... Dürüm ile kendimi affettirmek isterim :) Saygılar. GodBlessStoya said: Üstüne künefeler benden ama ? paramecium said: Selam, Künefeye hayır diyemem :D Saygılar. patatespresi said: msn alın beyler. şu çoğiyi ya :D Edit: şayze, sayfa başı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 pati de alışık olmadığımız manzaralar bunlar :) eski köye yeni adet getirmeyin.kendimi şu an garip hissediyorum trollesem mi trollemesem mi diye adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sonrada pati neden gay forumu derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Selam, İnsanlık ölmüş, kimse kahve ısmarlayayım demiyor :p Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Boşver paramecium, bunlar böyle işte çıkıp kahve gurmesiyim diyenleri de tatava. Sorsan bir kere bile bir patiye kahve ısmarlamamışlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Katibim said: sonrada pati neden gay forumu derler İşte bu yüzden satamıyorsun 206nı burda,opel tigra olsaydı çoktan gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 uppps fiyat 17.300 e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sarı coupe opel tigra olsaydı işe çıkmak için alabilirdim hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 senin her halinle giderin var babacum. 131e binsen de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 A+ olsa portföy evden aldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 17.300 nedir abi 300 ne yani orda araba alıyosun bakkaldan cips kola çekirdek falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Satıldı ! 16.500 :D istediğim fiyat güzel alışveriş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Kırmışsın fiyatı sonunda ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 e naapalım baktık olacak gibi değil hanımda ısrar edince satıldı :D Şimdi kredi bekliom 2009 audi a3 alacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Motor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar