Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Merhaba, bugun yol verme kavgasina esimin onune kirarak arabasini sikistirmaya calisan bir ticari arac, esimin sag arka camurlugu koparmis yerinden (siyah plastik). marspiyeyi de camurluga baglanan kismindan kanirtmis biraz. (oda plastik, ama govde rengine boyali) kaportada hic bir hasar yok. esim arac icindeki adamlarin tiplerinden cok korkmus, tutanak icin durmadan basmis gelmis eve. bu olayi kaskodan yaptirmak icin ne yapmak lazim? polis tutanagi mi tutturacagim? ruhsat benim ustume. onerilere acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 durumu , konumu, saati ve aktorleri iceren bi dilekce yetmesi lazim. Su ana kadar sigorta acentem tutanagim olsun olmasin tum isleri dilekceyle yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Becerebilirsen sahte kaza süsü vereceksin. Park ederken görmedim çöpe vurdum, kaldırıma çıktım falan yapacan. Eşin doğrusunu yapmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yol vermek istememis basta, tipik kadin sofor. kac kere yapma dedim, bir gun bir manyaga denk gelirsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 soyledigim tip "beyana dayali onarim" diye geciyormus. Duzgun bir acentayla calisiyorsaniz problem olmamali. Daha once dilekcelerimi bile ben yazmamistim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 plakasini hatirlamiyor aracin, sadece rengini ve turunu hatirliyor. kaza yeri ve saati var ama. yazayim o zaman bir dilekce. odemezlerse de odemesinler. cana gelmemis, mala gelmis, napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Park ederken carptim desin yada birsey demesin ara acentayi bitsin is. Gelecek sene kasko fiyatin artar o kadar. P.s gununuz egitimli modern kadinin algilayamadigi, ne yaparsan yap is fiziksele geldimi sen kadinsin, bosver tanimadigin insanlarla inatlasma herkes modern degil ayni derdi bende yasadim gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Acenteni ara hasar dosyası açsınlar veya kasko poliçesinin üzerinde sigorta şirketinin hizmet numarası vardır, ordan da açtırabilirsin.Vermiş olduğun beyan ile kasko üzerinden hasar gören parçaları değiştirebilirsin. Arabanı sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu yetkili servise de götürürsen iyi olur. Anlaşmalı özel servislerde süreç uzayabilir. Birde "Auto King" diye bir firma var. mini onarım üzerine kurulu bir firma. Çoğu sigorta şirketi ile anlaşması var. Acenten orayı da bir sorgulaya bilir hasar ile ilgili.Burdan yapabilir ise kaskonda bi fiyat artışı olmaz yenilemesi geldiğinde. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 trafikte kadınları sıkıştırıyolar mıymış şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yetkili servise git arabayı ve kaskoyu bırak gerisini onlar halleder kaskonun amacı bu zaten extara bilgi olarak bir tek lastiklerde sorun çıkar onu da kaç yıl kullandıysan o oranda geri ödeme yapıyorlar 5 yıla göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Eğer hasarı karşı tarafa yansıtma gibi bir niyetin varsa plakasını vb vererek deneyebilirsin ama bu bence tutanak olmadan çok zor. Evimin önünde park halindeyken aracıma çarpmışlar diye bir beyan yazıp veriyorsun servise kasko ödüyor normalde. Eğer ufak hasar kapsamına girebilecek bişeyse kasko bedelini arttırmayabiliyorlar. Ufak hasar kapsamı da değişmediyse şöyle, kasko poliçende bu kloz yazılı ise, araç bedelinin %5'ini geçmeyen onarımlar mini onarım kapsamına giriyor, sigorta şirketi bu tamiratı üstleniyor ve senin hasarsızlığını bozmuyor. Dikkat edilmesi gereken nokta, bu uygulama sadece sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu servisler için geçerli. Yani arabanı alıp Borusan'a götürürse geçerli olmayabilir, Topkapı Evren Oto vb gibi yerleri kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Selam, Kuzenin arasının arka çamurluğunu yırtmılar park halinde. Civardaki bir inşaatın aracının yaptığı söylenmiş. Bizimki gidip buluyor ve şantiye güvenliğinden bir aracın plakasını ve şöförün telefonunu alıyor. Arıyor, adam evet çarptım diyor ve tutanak tutmak için anlaşıyorlar. Adam gelmiyor ve telefonlara da cevap vermiyor. Karakola gidiyor, 50TL çorba parası eşliğinde tutanak tutturuyor. Bu tutanak araç plakasını içeriyor. Sonrasında da kendi dilekçesini ekleyip kaskoya yolluyor. Aracı da Doğuş Maslak'a bırakıyor. Sigorta yapıyor ve karşı tarafın da direkt burnundan getiriyor çünkü polis tutanağı mevcut :) Eğer bir şekilde plakaya ulaşabiliyorsanız bu yolla rahat halledersiniz. Eğer ulaşamasanız bile tek taraflı beyan ile de denildiği gibi aracını yaptırabiliyorsun. Belki alkol muayenesi falan gibi bir şey isteyebilirler. Sadece hasarsızlığın gidiyor. Büyük geçmiş olsun. Araç içi kameralar şart olmaya başladı gibi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tesekkur ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 paramecium said: Karakola gidiyor, 50TL çorba parası eşliğinde tutanak tutturuyor. Bu tutanak araç plakasını içeriyor. Sonrasında da kendi dilekçesini ekleyip kaskoya yolluyor. Aracı da Doğuş Maslak'a bırakıyor. Sigorta yapıyor ve karşı tarafın da direkt burnundan getiriyor çünkü polis tutanağı mevcut :) ben çorba parasız tutturdum çarpan kaçmıştı olay yerinden direk kaskodan yaptırdım kasko bozuldu diyerek ama hasarsızlık indirimini devam ettirdiler epey de masraf çıkmıştı kaskoyla da konuşmuştum mobesenin altında oldu filan, uğraşıp adamı bulabilirsiniz, biz uğraşamayız dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kaskosunda hasarsızlık indirimi olanalr yapmayın annem gidin 300-500 neyse parasını verin, yalan beyandan sigorta şirketlerini zarara sokanlar sağolsun, seneye kaskolar kol gibi fiyat çekecek hasarsızlığınız bozulmasın hatta üşenmeyin gidin istanbul plakanızı tekirdağ, bursa plakayla fln değiştirtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar