Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 haber bu, http://www.hurriyet.com.tr/planet/22262627.asp ama benim merak etiğim bir gif vardı motraya itiyordu hani buymuymuş o onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 değil o şizofren bi adam ve fransa'da mı, belçika'da mı ne geçiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yok yok belli o gif senın kabusun olmus. metroda rahat edemez olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Şerefsiz it. Ne istedin lan adamdan. Kahpe karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ne bileyim, haberi görünce, gif in hikayesi buldum her halde dedim birde yapan hispanik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar