Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Abso beni dinle. harika araba. Saab 9.3 Sport Sedan[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 2000cc 175hp modeli var. bide 210hp turbo beslemeli.[signature][hline]i love this game!tractor pulling
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Açıkcası VW gşbş sorunsuz olması lazım. yani 175k kmdir tek soru yaşatmadı bana. 1 kere turbo borusunu patlatmam dışında o da benim hatamdı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 "Volvo İSveç arabasıdır çok kalitelidir" diyenler Volvo'nun artık Ford tarafından yapıldığını hesaba katıyor mu? Artık ucuz olması için Mondeo ve Focus temelleri üstüne yapıyolar arabaları, %60 falan aynı parça kullanılıyor. O eski "isveç" kalitesi kalmadı yani. Ha tabi gayet temiz, buz gibi güzel araba ama eskisi gibi -40 derecelerde tık demeyen, servis görmeyen Volvolar değil bunlar, bu fiyata olamaz zaten.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: BOccOB, 12 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Abso 2. el istiyo, bu saabların 0 ı satmıyor 2. elini nerden bulsun? :) Kaldı ki saab artık ölmek üzere olan bir firma. Burda alsan pahalı, satması zor, bakımıydı parçasıydı servis ağıydı her birşeyi dert... Ve isveç arabası alacaksan volvo var saab dan önce :) Volvo'nun adı var.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Daewoo lar Chevrolette markasıyla satılıyo diye alalımmı yani bu durumda buna ulaşabiliriz..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Nazar değdi nazar. Gül gibi arabam dün bir anda takır tukur sesler çıkarında bir yere park ettim ve bugun vakit bulursam servisten birileri ile gidip bakıcam. Önce egzostan kaynaklı bir ses sandım ama kaputu açınca sesin direk olarak motordan geldiğini gördüm. Araç çalışıyor fakat devire bağlı olarak TAK TAK sesi artıyor. İşallah ciddi bir sorun değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar