Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kütüphanecilik, arşivcilik ve müze yönetiminden anlayan birileri aranıyor.

capitancommodore

Öne çıkan mesajlar

durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

capitancommodore said:

durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu.

Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ?

Adam mı tokatlayacan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

capitancommodore said:

Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ?

Adam mı tokatlayacan ?

bir sanat yapıtı diyelim. bir sergi için yapıt üreteceğim ama ürettiğim yapıt tarihi esermiş gibi davranacak rolü o. bu yüzden o şekilde davranabilmesi için bu şartlar lazım. tabii bakan insanlar tarihi eser rolü oynadığını bilecek yani ortada yalan dolan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...