capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ufak bir sorum olacak anlayan biri var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 vardır sor sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 değerli belgeler, defterler, kağıt parçaları nasıl saklanıp sergileniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 naftalinliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 %70i çuvallarda saklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hehehehe çoggomig hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kardeş, memurlar.net'e giriyorsun, o sitede forum vardır illa, o forumda bu soruya uygun bir bölüm buluyorsun ve sorunu yöneltiyorsun. mutlaka bu konuyla ilgili bir bölümde okumuş kpss gazisi mevcuttur orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hava veya ışıkla bozulacak bişeyse 400-600nm ışık spektrumunda saklanıyorlar vakumlu kaplarda havayla temas etmeden duruyor. karbon14 değerleriylede yaş tayini yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 capitancommodore said: şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya. Kayıt Tarihi: 09/12/2012 00:15 ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YEAAAAAAĞĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dasaaa said: capitancommodore said: şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya. Kayıt Tarihi: 09/12/2012 00:15 ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YEAAAAAAĞĞĞĞĞ sen sus cahil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yok sustum gerçekten. sadece aradığın bilgi nette yok mu? çok spesifik bir bilgi mi arıyorsun? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.nps.gov/museum/publications/conserveogram/19-02.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Fin said: http://www.nps.gov/museum/publications/conserveogram/19-02.pdf of çok teşekkürler! ben şunu bir kurcalayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 capitancommodore said: durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu. Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ? Adam mı tokatlayacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Masakari said: capitancommodore said: durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu. Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ? Adam mı tokatlayacan ? bir sanat yapıtı diyelim. bir sergi için yapıt üreteceğim ama ürettiğim yapıt tarihi esermiş gibi davranacak rolü o. bu yüzden o şekilde davranabilmesi için bu şartlar lazım. tabii bakan insanlar tarihi eser rolü oynadığını bilecek yani ortada yalan dolan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Abi hemen kitapların sergilendiği bi müzeye gidiyorsun, bol bol video çekiyorsun izinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dasaaa said: Abi hemen kitapların sergilendiği bi müzeye gidiyorsun, bol bol video çekiyorsun izinsiz hiç de bilmyorum burada nereler var. arkeoloji müzesi olur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 iü merkez kütüphanesi - nadir eserler misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar