Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kütüphanecilik, arşivcilik ve müze yönetiminden anlayan birileri aranıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeş, memurlar.net'e giriyorsun, o sitede forum vardır illa, o forumda bu soruya uygun bir bölüm buluyorsun ve sorunu yöneltiyorsun. mutlaka bu konuyla ilgili bir bölümde okumuş kpss gazisi mevcuttur orada.
Mesaj tarihi:
hava veya ışıkla bozulacak bişeyse 400-600nm ışık spektrumunda saklanıyorlar vakumlu kaplarda havayla temas etmeden duruyor.
karbon14 değerleriylede yaş tayini yapılıyor.
Mesaj tarihi:
capitancommodore said:

şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya.

ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YEAAAAAAĞĞĞĞĞ
Mesaj tarihi:
durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu.
Mesaj tarihi:
capitancommodore said:

durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu.

Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ?

Adam mı tokatlayacan ?
Mesaj tarihi:
Masakari said:

capitancommodore said:

Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ?

Adam mı tokatlayacan ?

bir sanat yapıtı diyelim. bir sergi için yapıt üreteceğim ama ürettiğim yapıt tarihi esermiş gibi davranacak rolü o. bu yüzden o şekilde davranabilmesi için bu şartlar lazım. tabii bakan insanlar tarihi eser rolü oynadığını bilecek yani ortada yalan dolan yok.
  • Yeni Oluştur...