capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ufak bir sorum olacak anlayan biri var mı buralarda?
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 değerli belgeler, defterler, kağıt parçaları nasıl saklanıp sergileniyor?
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya.
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kardeş, memurlar.net'e giriyorsun, o sitede forum vardır illa, o forumda bu soruya uygun bir bölüm buluyorsun ve sorunu yöneltiyorsun. mutlaka bu konuyla ilgili bir bölümde okumuş kpss gazisi mevcuttur orada.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 hava veya ışıkla bozulacak bişeyse 400-600nm ışık spektrumunda saklanıyorlar vakumlu kaplarda havayla temas etmeden duruyor. karbon14 değerleriylede yaş tayini yapılıyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 capitancommodore said: şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya. Kayıt Tarihi: 09/12/2012 00:15 ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YEAAAAAAĞĞĞĞĞ
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dasaaa said: capitancommodore said: şu yüzden nefret etmeye başladım şu forumdan. bir konu hakkında da düzgün konuşun arkadaşım ya. Kayıt Tarihi: 09/12/2012 00:15 ESKİDEN BÖLE DEĞİLDİ YEAAAAAAĞĞĞĞĞ sen sus cahil :D
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yok sustum gerçekten. sadece aradığın bilgi nette yok mu? çok spesifik bir bilgi mi arıyorsun? nedir?
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 http://www.nps.gov/museum/publications/conserveogram/19-02.pdf
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Fin said: http://www.nps.gov/museum/publications/conserveogram/19-02.pdf of çok teşekkürler! ben şunu bir kurcalayım.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 capitancommodore said: durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu. Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ? Adam mı tokatlayacan ?
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Masakari said: capitancommodore said: durum şöyle ben görsel iletişim tasarım bölümünde okuyorum. bir sergiye iş vereceğim. vereceğim nesne bir kitap ama yapıtın gereği ben o kitaba sanki bir tarihi eser özelliği atfedeceğim. çok çok önemli bir kitapmış gibi düşün ve öyle davranacak haliyle nasıl atıyorum eski yazışmaları sergiliyorlar o biçimde sergilemek istiyorum. durum bu. Anlamadım ben şimdi, çakma bir şey yapacaksın ve bunu tarihi esermiş gibi mi göstereceksin ? Adam mı tokatlayacan ? bir sanat yapıtı diyelim. bir sergi için yapıt üreteceğim ama ürettiğim yapıt tarihi esermiş gibi davranacak rolü o. bu yüzden o şekilde davranabilmesi için bu şartlar lazım. tabii bakan insanlar tarihi eser rolü oynadığını bilecek yani ortada yalan dolan yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Abi hemen kitapların sergilendiği bi müzeye gidiyorsun, bol bol video çekiyorsun izinsiz
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dasaaa said: Abi hemen kitapların sergilendiği bi müzeye gidiyorsun, bol bol video çekiyorsun izinsiz hiç de bilmyorum burada nereler var. arkeoloji müzesi olur herhalde?
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 iü merkez kütüphanesi - nadir eserler misal..
Öne çıkan mesajlar