Drian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Evet Arkadaslar Az Önce Karsılastıgım Page Görünce Yerlerde Birazda Sürünsemde Screenshot Aldım. Sizle Paylasmak Istedim.. Lutfen Tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yeni moda * en kral shard page'leri *[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eheuehe açık yayın daha güsel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tesekkur ederim benim yerime koydugunuz için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hmm pekide sen bunu neden yeni bir topic olarak açtın ben onu anlamadım ? .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 görevimiz...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hey allam.. bide ss'de prodigy'i gordum o herifden cacık olmaz soyleyimde..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player [Bu mesaj Neronn tarafından 16 Kasım 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ne diyon olum sen senden iyi cacik olur[signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tanimadigin bir insan hakkinda boyle konusamazsin ![signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 nerden biliosun tanımadıgımı hackden baska ne biliyosun ?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 iyide bunun nesi komik :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sen ne biliyosun kim oldugunu soylede gorelim ?[signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 kendileri uo'yu ogrendikleri donemi unutuyor sanırım[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 6 yıl onceden mi bahsediyosun :-o Kimsin hem forumlari ozel islerimize Kullanamayiz ![signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hmmz 6 yıl oda guzel.Nese indinolla mı ne orda admin olan prodigy degil misin sen?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sen bi msn adresini yazarmısın o.m den[signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray-Prodigy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Noldu Kurudun Kaldın ?[signature][hline] [spo= (17 Ya$ında Bir Cocuk Pc Hakkında Neler Yapabilir Diye Dusunuyorsan Bunu Okumalısın) ] (:: .Asp , PhpNuke , Phpßß , Db , Web Design. :: ) [ /spo] Ps : O Bir Ogrenci Ama Gunde Yaklasık Pc Satımından Teknik Servisten 250 Milyon Para Kazanıyor. Bu Onun Sigara Parasını Cıkarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Buda Online Staff Team :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ne güzel ... Aman aman nazar deymesin . Ya ! Töbe töbe bide gelmiş pişkin pişkin buda staff diyo . Ben nedense ünlüler çiftliğini görüyorum bölee.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Eray-Prodigy, 16 Kasım 2004 13:08 tarihinde demiş ki: Noldu Kurudun Kaldın ? ben seni biliyorum olm benden msn filan isteme[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Drian, 16 Kasım 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Buda Online Staff Team :D kardesim gidin kendi forumlarınızda napıosunuz yapın allahım ya staff team demis koymus bizene napak yane?[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 - Server Bey, blablada kaldım. stuck hakkım bitmiş. lütfen beni blabla'ya atarmısınız. - [Predefined Message] Üzgünüz, Bu konuda yardımcı olamıyoruz. - Üzülmeyin ya, canınız sağolsun.[signature][hline]Razorjimmy says: abi bi kız için kalınır mı derslerden? oğlan olsa nese dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Drian, 16 Kasım 2004 12:35 tarihinde demiş ki: Evet Arkadaslar Az Önce Karsılastıgım Page Görünce Yerlerde Birazda Sürünsemde Screenshot Aldım. Sizle Paylasmak Istedim.. Lutfen Tıklayınız Aslında senin bu yazının ss'ini alıp seninle dalga geçmemiz gerek. Mükemmel birimisin sen ? Herşeyi biliyomusun ? İçinde olduğun serverle zaten kaliteni belli ediyosun. Utanmadan gelmiş bide burda artislik yapıyosun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gerçektende bu ss serverin ne kadar kaliteli olduğu her yönden ortaya koyuyor gerçekten serverinizda çok kailteli adamlar mevcutmuş[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar