capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 nintendo ds xl super mario bros 25th edition'ımı satmak istiyorum. evden hiç çıkmadı tertemiz, ukulelemi değiştirmek için satıyorum zaten. pokemon black (fransa'dan alındığı için oyun fransızca) new super mario bros. dragon quest ix : sentiels of the starry skies final fantasy the four heroes of light hepsi toplam 450 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tabii şarj aleti ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sarj aletini cikarsak kaca olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 miyaw33 said: Sarj aletini cikarsak kaca olur yok abi o anlamda söylemedim. her şey içinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 up! fiyatı 400'e çektim. acil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Advance oyunlarını oynatıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 inyormaynd said: Advance oyunlarını oynatıyor mu ? sanmıyorum kasetleri ufak ds kaseti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 oynatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Oynatan bir modeli vardı ya.İlk seriler miydi acaba ? DSi mıydı yada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 inyormaynd said: Oynatan bir modeli vardı ya.İlk seriler miydi acaba ? DSi mıydı yada ? benimki büyük olanlardan dsi xl. ama belki bir ara parçayla oluyordur. çünkü kart girişi ufak bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 DSi oynatıyormuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dsi bende var oynatmıyor. ilk ds oynatır. lite'da sanırım oynatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tüh.. yine de güzel alet ilgileniyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hamsilipilav said: dsi bende var oynatmıyor. ilk ds oynatır. lite'da sanırım oynatıyordu Lite oynatıyormuş. http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oynatır herşeyi oynatır şu tek kart ile (3ds oyunları hariç), içine atabilirsin http://www.3dsbuzz.com/wp-content/uploads/2011/03/r4i-3ds.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar