denisse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Merhaba herkese, C# ve genetik algoritma ile vardiya hazırlama programı yapmam gerekiyor. Elimde örnek proje var, onun üzerinden refaktoring yapmamı da kabul ediyor hocam ve rapor yazmam gerekiyor. Endüstri mühendisliği öğrencisiyim, yapay zekayı da seçmeli aldım ama uğraşıyorum uğraşıyorum beceremiyorum. Ücreti karşılığında bu ödevi yapmak isteyen olur mu diye sormak istedim. İyi günler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yapamiyosan aldigin projeyi degistirmeyi denesen, yapabilecegin bisey alamazmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denisse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aslında modelleme yapacaktık biz endüstriciler, ama sınıfta oylama yapıldı. Bilgisayarcılar çoktaydı, onun için kodlama yüzdesi fazla olunca, hepimiz kod yazmak zorundayız. 2 hafta sonra teslim etmem gerekiyor. Yaparım diye düşünmüştüm ama olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denisse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Neyse gönüllü yok sanırım, teşekkür ederim yine de. Herkese iyi yıllar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 neden c# ki ? matlab'de falan yazmak için izin iste hocadan, o zaman yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 öyle saçma sistem mi olur yahu hangi okulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denisse Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Matlab da kullanmayı bilmiyorum ki :( Bu dersi geçersem, Ocak ayında mezun olucam, o zaman söyleyim okulumun adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 nasıl sabredeceğiz o tarihe kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tüh yemedi neyse rastgele iki end.ciyi bırakayım bari ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 detay falan verir misin bana pm den. daha önce bi öğrencinin ödevini yapmıstım genetik algoritma konulu bakıyım bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 c# ile yazilmis diger bir ornek alabilcegin uygulama: http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/jj133825.aspx bence kodu yapistirip, nerde takildigini yazarsan daha cok yardim alabilirsin. programcilar genelde direk sorulara daha cabuk cevap verme egiliminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar