Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LN8qZ6ku5tk surda cok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Feamer said: bu konu aklıma şunu getirdi, bunu "farklı cinsel" kimlikli olanlar niye bunu halka ifşa etme gereği duyuyorlar? cinsel kimliğin neyse onu normal olarak yaşa, ben/biz senin cinsel kimliğini niye bilelim? yani bir adamın çıkıp ben kadınlar dan hoşlanıyor demesi ve bu bağlamda konuşmalar yapması ne kadar abest ise ve eğer bu farklı kimlik eğer normal ise niye??? merak içindeyim gizli gey olmanın zorluklarını yaşamamak için mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi gaylerin kendini açıklama zorunluluğumu var? bence bu biraz da desinlere iş yapmak,bu gaylerin çoğunluğu desinlere gay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi ibnelerinde kulağına bişey taksalar sokak köpekleri gibi sorun çözülücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Vidar said: Feamer said: bu konu aklıma şunu getirdi, bunu "farklı cinsel" kimlikli olanlar niye bunu halka ifşa etme gereği duyuyorlar? cinsel kimliğin neyse onu normal olarak yaşa, ben/biz senin cinsel kimliğini niye bilelim? yani bir adamın çıkıp ben kadınlar dan hoşlanıyor demesi ve bu bağlamda konuşmalar yapması ne kadar abest ise ve eğer bu farklı kimlik eğer normal ise niye??? merak içindeyim gizli gey olmanın zorluklarını yaşamamak için mesela. gizli olunca nasıl sıkıntı oluyor ki, karılar kızlar mı musallat oluyor? gizli ne sıkıntı çekiyorsan, açık x2 x3 çekiyorsun, bence, bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Cons said: abi ibnelerinde kulağına bişey taksalar sokak köpekleri gibi sorun çözülücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Adam ipne ama cok seviyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Adam gibi gay diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 adam olsa koluma takar gezdirirdimde ibne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olm <> falan niye diyonuz, hakaret etmeyin adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ibneden ulusalci mi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olabilir, olmaz diyemeyiz. ibneden müzlüman olmuyor diyorlar. diyenlerin yalancısıyım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ibneden padişah bile olmuş, müslüman niye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 olm ne terbiyesiz adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Adamı şaapa şaaapa padişah yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kimi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 KuddusiMavra said: olm <> falan niye diyonuz, hakaret etmeyin adamlara? Ne diyem Mahmutmu diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 gey diyek B)- gerçi beni şaşırtmışınız, ben de demişim yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sene 2013 olacak hâlâ eki eki ibneler eki eki diye dalga geçilmeye çalışılıyor paticikte. abuk sabuk başlıklarda gereksiz adam ban'leyene kadar şuraları görsün adminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar