Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 wowcu patiler bişi dicem,şimdi ben eli yüzü düzgün lvl 15 bi NE Druidim ve haliyle bazı şeyleri kullanamıyorum..Metal zırh,kılıç,baltaydı şuydu buydu yani..Bu konu hakkında bunları nasıl kullanacağım hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim...[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Up!:([signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 weapon trainer i ziyaret etmelisin arkadasim galiba lvl 40 da chain giyinebiliyorsun. guardlardan birine sor nerde weapon trainer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar