manve Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 yoneticilerden ya da tw lerden birini etkileyip sana cebini tutturmasina izin verdirmelisin, yoksa tutunamazsin burda haji Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 burda işler öyle işliyosa yakında çekerim 66 plymouth'umu galerinin ortasına alayını etkilerim buranın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 zor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 değil. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 66 plymouth'a roket adam falan etkilenir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 araba yok zaten çiziyorum, o da etkilemez mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 amatörü eğlendirir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben çok etkilendim açıkçası, hem sakalı var hem sigara içiyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 beni ciplak ciz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Çok etkilenir, olmaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bir tw etkiledim bile çokta zor değilmiş, birde üye var o direk sakala sigaraya gelmiş zaten sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kimin fakesi bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ............................................________ ....................................,.-'"...................``~., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../ .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....} ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../ ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-" ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ..................................., Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 reenkarne olmadıysam eğer kimsenin fakesi değilim olm? ne bu sahteci kaçakçı muamelesi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 cumburlop said: reenkarne olmadıysam eğer kimsenin fakesi değilim olm? ne bu sahteci kaçakçı muamelesi? hayat sartlari iste Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 @incdarkness bak yine bir üstteki mesajı alıntılamışsın :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ilk gelenlerin tiki gibi bişey o sfda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 21 yasina gelen tum designer adaylari bolemi olmak zorunda lan, kictaki kildan bile biseylerin tasarimlari cikarma ugrasisi falan, kubrick falan izleyip triplere giriyolar, sonra bi yerlerde saglam kovaliyolar bunu, mezun olunca bi asgari maasla ise basliyo falan. sakin olun oglum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 reyou said: 21 yasina gelen tum designer adaylari bolemi olmak zorunda lan, kictaki kildan bile biseylerin tasarimlari cikarma ugrasisi falan, kubrick falan izleyip triplere giriyolar, sonra bi yerlerde saglam kovaliyolar bunu, mezun olunca bi asgari maasla ise basliyo falan. sakin olun oglum :) tamam sakinim, öncelikle mezun değilim, kendi işimi kuruyorum yakında hazırlıklar ile uğraşıyorum yaklaşık 2 aydır :) ve kubrick'ten de hoşlamıyorum. daha çok michael haneke, c. nolan ve david fincher'in anlatım şeklini severim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bu kendi işini kurma da amma moda oldu ha! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 chrome said: bu kendi işini kurma da amma moda oldu ha! özel sektörün kro patronlarını zengin etmek mi moda olsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sensin kro.! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.