Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbetim bitti

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

üniversite 4teyim. bi işe girdim bizim bölümde okurken çalışma durumu alışıla gelmiş bi durum olduğundan bunu yapmayanlar garipseniyo ilginç bi şekilde. neyse 3 aydır falan çalışıyom. 4 ay önce de mecidiyeköyden kadıköye taşındım.

mecidiyeköydeyken evde adam eksik olmuyodu sürekli arkadaşlar gelir sohbet muhabbet bitmezdi veya ben giderdim falan bi şekilde sosyaldim. kadıköye taşınınca insanlara yol ızdırap geldiğinden pek uğramaz oldular. ben de iş çıkışı yorgun olduğumdan pek dışarı çıkamadım. sosyal hayat haliyle sağlam bi düşüş yaşadı.

sabah 9 akşam 6 evden işe işten eve bi hayat başladı haftada 5 gün ve geçenlerde farkettim muhabbettim bitti. hayatımda bi bok olmuyo. kız arkadaşımla telefonda konuşuyoz anlatcak bişey bulamıyom. işte şu oldu bu oldu falan diye anlatıp kafasını işle de şişirmek istemiyom bildiğin aklıma konuşcak bişey gelmiyo. durum baya canımı sıkmaya başladı.

işe gelince okulda bi sk öğrenmediğimden dolayı şu an altın madeni gibi benim için. stajyer olarak değil baya kadrolu eleman olarak çalışıyorum şu an. okulda devam zorunluuğu olmadığından vizeden finale gidiyom sadece.

napayım nedeyim diye değil de öyle içimi dökeyim dedim. bari sizle muhabbet edeyim de hayatımda bişey olsun. nolifer lığa bi farklı bi mertebe getireyim dedim.

regards.
DSM
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbet bitmemiş, sen tribe giriyorsun biraz bence. İşte olan çoğu şeyi de konuşabilirsin, kafa şişirmekle ne alakası var abi.

Kendini muhabbet bitti diye şartlama. Ha eskisi gibi bol muhabbetli bi hayat olmayabilir artık çünkü yavaş yavaş iş hayatına girmişsin ve vaktin kısıtlanacak zaten her şekilde. O yüzden bu bi geçiş süreci. Alışırsın dert etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük şirketlerde çalışmak bu yüzden çok daha iyi. Sosyal bir yapı oluşturabiliyorsun. Küçük şirketlerde çoğunlukla dediğin gibi evli barklı tipler oluyor genelde.

50+ çalışanlı bir şirkette yaşıtın ve kafa dengi insanlar bulabiliyorsun en azından. 100+ kişi çalışıyorsa zaten her gece biryerlerdesin. Kaçacak delik arıyorsun o zaman da. Medya sektöründe ise durum çok daha zor. Yok konser, yok tiyatro, yok doğum günü kutlamaları... Öff 100+ kişide her üç günde bir ortalama ile doğum günü kutlanıyor zaten. Barıydı, maçıydı, ıvırıydı zıvırıydı derken evde olmak çok daha iyi geliyor.

Az sosyalleşme ne kadar sıkıntı vericiyse çoğu da cüzdan ve rahatlık düşmanı...
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach said:

Abi arkadaşların niye gelip gitmiyolar anlamadım. Kadıköy-Mecidiyeköy arası 120 ile (iş çıkış saatleri dışında) max yarım saat, metorbüsle 10-15 dk gibi bişey. Mecidiyeköye gelen Kadıköyede gelir yani.

elemanlar cevizlibağ avcılar beylikdüzüne konuşlanmış durumda. mecidiyeköye en az 40 dk da geliyodu adamlar.

vaperon said:

Büyük şirketlerde çalışmak bu yüzden çok daha iyi. Sosyal bir yapı oluşturabiliyorsun. Küçük şirketlerde çoğunlukla dediğin gibi evli barklı tipler oluyor genelde.

50+ çalışanlı bir şirkette yaşıtın ve kafa dengi insanlar bulabiliyorsun en azından. 100+ kişi çalışıyorsa zaten her gece biryerlerdesin. Kaçacak delik arıyorsun o zaman da. Medya sektöründe ise durum çok daha zor. Yok konser, yok tiyatro, yok doğum günü kutlamaları... Öff 100+ kişide her üç günde bir ortalama ile doğum günü kutlanıyor zaten. Barıydı, maçıydı, ıvırıydı zıvırıydı derken evde olmak çok daha iyi geliyor.

Az sosyalleşme ne kadar sıkıntı vericiyse çoğu da cüzdan ve rahatlık düşmanı...

şirket büyük abi de yaş ortalaması yine benden fazla evli/bekar oranı can sıkıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...