Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ..sınava nerde girceğimize nerden bakıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 osym sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 De bitisik , girme bence sinava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 de birleşik ayrı falan benim umrumda değil öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ananı sınavı var demi bunun daha gidip kimliği almadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sınav ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 sen girmesen de olur, bu baslik sinifi gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 peki örtttmenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 GodBlessStoya said: sınav ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sınav 05-06 Ocak yani haftaya =) giriş yerien falan filan da anadolu.edu.tr den aöf öğrenci sistemine giriyorsun bende 3 senedir 4.sınıftayım bu sene bitireyim dedim sistem değişmiş kitapları aldım da bi bok çalışılacak gibi durmuyor. 20 liraya yardımcı kitapları var onlardan almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx burdan giriş yapıp bakacaksın. sınavlar 5-6 ocakta başkan. bu sene sistem değiştiği için eski yayınlar işinize yaramaz. Benim işyerinde makinanın hafızasına attık 15-20 tane ders notu. yaz buraya derslerini olanların özetini istersen sana ulaştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 sosyoloji bölüm 1. sınıf notları varsa atın NASI haftaya sınav ya daha kitapları yeni aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dersleri yaz başkan bu şekilde bilmiyorum. bu sene karambole geldi zaten. kitaplar falan yetişmedi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 lan bana gözetmenlik gelmemiş. gitti paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 1 hafta kaldı. Direk kitaptan bakayım diyorum. 4 ünite var 6 ders var. Okurum yaa nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Beyler bütü yok mu bunun?? Akademik takvimde yazmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şifrem kitabım falan hiçbişi yok. yarın bi uğrayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Archangel_ said: lan bana gözetmenlik gelmemiş. gitti paracıklar olm benim sınava gir bari lan hiç çalışmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sorulara bakmam, öğrencilerle konuşmam yasak dude, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 büt yok mu büt kimse bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yaz okulu olmadığına göre büt vardır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bütler kalktı hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bütlerin kalkması çok kötü olmuş ya şu kıytırık aöf için 1 haftasonu 1 mekana bağlı kalmak çok sıkıcı ille de bişey oluyor o haftasonu geçen sene vizelerin bir kısmına finallerin bir kısmına giremedim bu yüzden 2 senelik programı 4-5 yılda anca bitiricem heralde ahah çok manasız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Archangel_ said: lan bana gözetmenlik gelmemiş. gitti paracıklar valla ben yalvardım para lazım dedim sabah sınav öğleden sonra gözetmen olcam... normalde sınava giriyoruz diye gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar